Prins Harry en Meghan Markle waren niet op de hoogte van prinses Kates kanker en moesten het vernemen via televisie

Prins Harry (39) en zijn echtgenote Meghan Markle (42) vernamen het schokkende nieuws over de kankerdiagnose van prinses Kate samen met de rest van de wereld via het nieuws op tv. Het maakt opnieuw duidelijk dat hun relatie nog steeds bekoeld is, maar toch besloot het koppel om telefonisch contact met haar op te nemen. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Kan Leuven de Buffalo’s voor een tweede keer verrassen?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

PORTRET. Dit is Nemo, de eerste non-binaire persoon die het Songfestival wint: “Mezelf vinden was een lang en moeilijk proces”

“Ik voel me geen man of vrouw. Dat besef schonk me een ongelofelijke vrijheid.” De Zwitserse Nemo had nooit z’n zinnen gezet op het Songfestival, maar kaapte zaterdag als allereerste non-binaire performer de titel weg. Maar wie is de artiest naast het podium? Van mislukte chef-kok tot panda in ‘The Masked Singer’ en trouwe partner voor diens vriendin: dit is

Lees meer »

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Veurne?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Groot-Veurne? Draag je groen en geel in je hart, weet je de weg naar de culinaire topadresjes en ken je de geschiedenis van de boetestad? Waag dan je kans in deze op-en-top Veurnse quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Veurne? appeared

Lees meer »

KV Oostende is bijna rond met overnemer: “Nog enkele issues oplossen”

De overname van voetbalclub KV Oostende zit in de laatste rechte lijn. Op de website van de kustploeg bevestigt tijdelijk bewindvoerder Werner Van Oosterwyck woensdag dat er een akkoord is met een investeringsfonds, maar er nog een aantal zaken moet worden uitgeklaard.
The post KV Oostende is bijna rond met overnemer: “Nog enkele issues oplossen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

IJslandvaarder Amandine definitief beschermd

Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele (N-VA) heeft het vissersschip O.129 Amandine definitief beschermd als monument met overgangszone. De Amandine was de laatste IJslandvaarder en heeft al jaren een vaste plaats aan wal, ingewerkt in de Visserskaai. Het museumschip werd recent vernieuwd.
The post IJslandvaarder Amandine definitief beschermd appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Frankrijk eist dat Israël aanval op Rafah onmiddellijk stopzet – Israël heeft mogelijk oorlogsrecht geschonden, zegt rapport VS

De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

Zonovergoten grensoverschrijdende Tabaksstoet lokt heel wat toeschouwers

Dankzij het mooie weer lokte de grensoverschrijdende Tabakstoet met start op de Steenakker in Wervik en aankomst in Wervicq-Sud donderdagnamiddag veel volk. Helaas was de inbreng van verenigingen, clubs en jeugdbewegingen uit de Tabaksstad zelf weer heel beperkt. Het lukt maar niet om hen te motiveren deel te nemen.
The post Zonovergoten grensoverschrijdende Tabaksstoet lokt heel wat toeschouwers appeared

Lees meer »

Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi

De Brugse Petanqueclub uit Assebroek organiseerde samen met de Petanqueclub De Gulden Kamer (Sint-Kruis) en de Petanquevrienden Stella Maris Zeebrugge een eerste verbroederingstornooi.
The post Petanqueclubs Brugge verbroederen met een tornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »