Stad Hasselt opent Japanse Tuin en lanceert daarmee haar lentecampagne

Hasselt heeft de symbolische start van de lente aangegrepen om de deuren van de Japanse Tuin dit jaar opnieuw open te gooien. Dit jaar koppelt de stad er de start van het lenteseizoen in het centrum aan. "We willen de 2 beter verbinden met een nieuw kersenbloesempad", vertelt schepen voor Toerisme Rik Dehollogne (N-VA). 

Meer krantenkoppen in België

Na meer dan 20 jaar weer een afdeling van Vooruit in Maldegem

Na 20 jaar heeft de socialistische familie weer voet aan de grond in Maldegem. In aanwezigheid van voormalig voorzitter van Vooruit Conner Rousseau, federaal Volksvertegenwoordiger Joris Vandenbroucke en burgemeester van Zelzate Brent Meuleman, werd zaterdagnamiddag in café Twit Peird de officiële start van de Maldegemse afdeling van Vooruit gegeven.
The post Na meer dan 20 jaar weer een afdeling

Lees meer »

Buurt heropent Bergelen in stijl

Op het kruispunt van de Bergelen, de Hemelhofweg en de Aardappelhoek werd het vernieuwde Bergelen officieel geopend. Een feestelijk gebeuren, niet alleen voor de prominenten, maar ook van de omwonenden die lang op de afwerking moesten wachten.
The post Buurt heropent Bergelen in stijl appeared first on KW.be.

Lees meer »

Netanyahu zegt dat hij ook zonder Amerikaanse steun oorlog kan winnen. Maar klopt dat ook?

Israëlisch premier Benjamin Netanyahu is vastberaden om zijn offensief op miljoenenstad Rafah verder te zetten. Ook zonder de VS. “We kunnen het ook alleen, desnoods vechten we verder met onze vingernagels.” 3 Amerikaans president Joe Biden houdt in een ongezien sterke reactie namelijk de levering aan Israël van 3.500 bommen tegen. Maar kan Netanyahu wel verder zonder de steun van

Lees meer »

Martijn laat in ‘Boer zkt vrouw’ voor het eerst in z’n hart kijken en Robbe en Branko brengen samen de nacht door

“Wij willen weten waar we staan.” Chrissy en Lisanne eisten in ‘Boer zkt vrouw’ duidelijkheid van Martijn. En dus maakte de melkveehouder een definitieve keuze, waarbij hij een verrassende onthulling deed. Ook bij boer Michiel volgde een moeilijk keuzemoment. En Robbe en Branko zetten een volgende stap in hun relatie: voor het eerst brachten zij samen de nacht door.

Lees meer »

Gabriëlle en Jozef zijn zestig jaar getrouwd

Josef Amez en Gabriëlle Devos vierden verleden week hun zestigste huwelijksverjaardag. Ze trouwden in Waregem op 8 mei 1964. Josef werd geboren in Waregem op 16 mei 1940. Gaby zag er het levenslicht op 25 januari 1938. Ze hebben zes kinderen: Françoise, Veronique, Annabelle, Manfred, Charlotte en Michaël en dertien kleinkinderen: Sammy, Lindsy, Yara, Olivier,
The post Gabriëlle en

Lees meer »

De messenslijper

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post De messenslijper appeared first on KW.be.

Lees meer »