KIJK. Man klemgereden, aangevallen en geplet bij extreem geval van verkeersagressie in New York

Een man zwalpt door het verkeer in New York en remt bruusk voor een andere wagen.Op bovenstaande beelden is te zien hoe hij in het midden van de snelweg uitstapt om de wagen achter hem te confronteren. Vervolgens valt hij de andere bestuurder, een 66-jarige Aziatische man, aan. 

Meer krantenkoppen in België

Ex-winnaars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z’n sympathieke karakter om dingen te laten mislukken”

De grootste speurtocht van het land nadert zijn apotheose. Wie is ‘De mol’? Wie wint de groepspot? En wie druipt af? Lancelot De Deurwaarder (28), Lloyd Vermeulen (27) en Annelotte De Brandt (29) wonnen alledrie een finale en maken een inschatting. Wat zijn hun ultieme tips om de mol te vinden? Wat deden ze met de buit? En hoe veranderde

Lees meer »

Op de Mercator met pionier borstkliniek Kristien Paridaens: “Ook al heb je kanker, je mag de hoop niet opgeven”

De Stichting tegen Kanker bestaat 100 jaar en riep een ‘Team Hope’ in het leven, met daarin hulpverleners die de patiënten hoop geven. Een van de ambassadeurs is Kristien Paridaens (53), zorgconsulent senologie in het AZ Oostende. Kristien was de eerste borstverpleegkundige in Vlaanderen en is een pionier van de borstkliniek in Oostende. “Ik begeleid patiënten door hun hele behandeling

Lees meer »

Vlamingen werken vaker ’s avonds, op zondag en in ploegen

Werkenden in Vlaanderen zijn de voorbije jaren vaker avondwerk, nachtwerk en ploegenarbeid gaan verrichten, en kunnen ook vaker van thuis werken. Alleen zaterdagwerk is lichtjes afgenomen. Dat blijkt uit cijfers over “flexibele arbeidsvormen” op de website van Statistiek Vlaanderen.

Lees meer »

Ondanks druk van Vlaams Belang-politicus krijgt weggenomen kunstwerk plaats op andere expo: “We zijn het niet eens met censuur”

Ter ere van haar vijfjarige bestaan organiseerde serviceclub Spectrum uit Ronse afgelopen weekend een tentoonstelling. Karel Thienpont uit Maarkedal is één van de circa twintig artiesten die er hun werk aan het grote publiek mochten tonen. Een van zijn werken, een keramische pot met een politieke boodschap, moest verwijderd worden onder druk van Erik Tack. Het voormalig parlementslid voor Vlaams

Lees meer »

Kijkdag in het oudste huis van Veurne lokt heel wat bezoekers

Zaterdag kon iedereen die dat wou een bod onder gesloten omslag doen om het oudste huis van Veurne aan te kopen. Heel wat bezoekers kwamen een kijkje nemen. Of er werkelijk enveloppen werden afgegeven, kon Brecht George van Vastgoed Dewaele, om begrijpelijke redenen, nog niet zeggen. Het huis dat dateert uit 1570 en is het oudste huis van Veurne.

Lees meer »