Joe Biden grapt zelf over zijn leeftijd in nieuwe campagnefilmpje: “Ik ben geen jonge man”

In een nieuwe reclamecampagne naar aanleiding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen laat huidig president Joe Biden zich van zijn grappigste kant zien. “Ik ben geen jonge man meer, dat is geen geheim, maar ik weet wat ik moet doen voor Amerika.”

 

Meer krantenkoppen in België

Na eerder drie explosieve pogingen keert gigantische Starship-raket van SpaceX nu voor het eerst met succes terug naar de aarde

Het enorme ruimtevaartuig Starship, de grootste raket ooit, is bij de vierde testvlucht donderdag voor het eerst succesvol teruggekeerd naar de aarde. De vorige drie tests met de raket eindigden eerder stuk voor stuk in spectaculaire explosies. In sommige gevallen was dat voorzien. Vooraf werd al gehoopt dat dit keer een “meer gecontroleerde terugkeer” naar de aardatmosfeer zou lukken.

Lees meer »

“Dit is een enorme tijdswinst”: nieuw registratiesysteem voor buitenschoolse kinderopvang Hopsakee in Poperinge

Op maandag 3 juni start de buitenschoolse kinderopvang Hopsakee in Poperinge met een nieuw registratiesysteem. Ouders kunnen voortaan werken met een badge, waarmee ze zelf de aankomst- en vertrektijden van hun kinderen registreren. “Een belangrijke stap naar administratieve vereenvoudiging voor ouders én voor ons IBO-team”, stelt bevoegd schepen Loes Vandromme (CD&V).
The post “Dit is een enorme tijdswinst”: nieuw

Lees meer »

In het spoor van Kenneth Vermeulen, de man van Melissa Depraetere: “Het voelt alsof we op schoolreis gaan”

Bijna uit zijn vel knappend van de zenuwen maar ook tot de rand gevuld met trots: zo laveert Kenneth Vermeulen, man van Vooruit-partijvoorzitter Melissa Depraetere, doorheen deze verkiezingsdag. Wij volgen hem van bij het ontbijt met zijn schoonouders tot op de trein naar Brussel – “het voelt alsof we op schoolreis gaan” – tot bij de eerste resultaten.
The

Lees meer »

Hilde Crevits: “Ik heb een heel emotionele campagne achter de rug”

Hilde Crevits bracht haar stem uit in zaal De Mast in haar thuisstad Torhout. Ze is de West-Vlaamse CD&V-lijsttrekker voor het Vlaams Parlement en kroonde zich in 2019 tot onbetwistbare stemmenkampioen met 130.912 voorkeurstemmen. “Ik heb een ongewone en heel emotionele campagne achter de rug”, zegt ze. “Mijn moeder verblijft namelijk al zowat drie weken op Intensieve Zorgen in het

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlisch leger zegt vier gijzelaars in midden Gazastrook te hebben bevrijd

Het Israëlische leger heeft bij ‘een gewaagde operatie’ in het Nuseirat-vluchtelingenkamp in het midden van de Gazastrook naar eigen zeggen vier gijzelaars bevrijd die op 7 oktober waren ontvoerd door Hamas-terroristen. Het gaat om Noa Argamani (26), Shlomi Ziv (39), Almog Meir (22), Andrej Kozlov (27). ‘Alle vier zijn levend en wel terug in Israël’, luidt het in een verklaring.

Lees meer »

Bruggeling Pablo Annys (lijsttrekker Vooruit) na uitbrengen van zijn stem: “En nu ga ik mijn gras afrijden thuis”

Deze ochtend om 11 uur heeft de Brugse schepen Pablo Annys, lijsttrekker op de Vlaamse lijst van Vooruit in onze provincie, zijn stemplicht vervuld in de lokalen van het Sint-Lodewijkscollege in de Magdalenastraat in Snt-Andries.
The post Bruggeling Pablo Annys (lijsttrekker Vooruit) na uitbrengen van zijn stem: “En nu ga ik mijn gras afrijden thuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Kinderen William en Catherine hebben nieuwe hobby

De Britse kroonprins William en prinses Catherine hebben een van hun grote passies doorgegeven aan hun kinderen. Dat blijkt uit de nieuwe hobby van George en Charlotte. Welke sport beoefenen ze tegenwoordig? Wat deed de Spaanse koningin Letizia in Guatemala? En wie vierde zijn verjaardag in Denemarken? Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

Amerikaanse veteraan sterft op weg naar Normandië

Een veteraan van de Amerikaanse marine die naar Normandië afgereisd was voor de herdenking van D-day, heeft het leven gelaten in Duitsland. Dat meldt The New York Times op basis van WHEC-TV. Het is donderdag 80 jaar geleden dat de geallieerden landden in Normandië, wat aan het einde van de Tweede Wereldoorlog tot de bevrijding van westelijk Europa leidde.

Lees meer »

ASSISEN. Caroline (65) kreeg een fatale duw van de zus van een buur, maar volgens beschuldigde had ze “enkel een bloedneus”

Een duw en een paar keer laten vallen bij het verslepen. Tot daar de versie van Athena Man over de dood van Caroline Kint. Of die de toets der wetenschap zal doorstaan volgende week, valt af te wachten. Het autopsieverslag spreekt over iets heel anders dan “een bloedneus”. Vanmiddag werden Man en medebeschuldigde Lorine De Witte alvast ondervraagd. “Ik sta

Lees meer »