Twee woningen uitgebrand in Helchteren, bewoner afgevoerd met rookintoxicatie

In de nacht van maandag op dinsdag zijn de bewoners van de Toekomststraat in Helchteren opgeschrikt door een uitslaande brand in twee woningen. Eén bewoner is afgevoerd naar het ziekenhuis met rookintoxicatie.

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuurder van een quad zwaargewond bij ongeval in Oostrozebeke, MUG-helikopter landt midden op kruispunt

De bestuurder van een quad is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval in Oostrozebeke. De MUG-helikopter rukte uit en landde midden op een kruispunt. Uiteindelijk werd het slachtoffer met een gewone ambulance afgevoerd.
The post Bestuurder van een quad zwaargewond bij ongeval in Oostrozebeke, MUG-helikopter landt midden op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

“We hadden verwacht dat het leger harder zou zijn”: onze reporter wordt 10 dagen reservist in het Belgisch leger

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Poesje stoei! Urbanus heeft meteen heel Sint-Baafs mee

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, na een dag vol verwennerij! Het jonge volkje kan gaan slapen met de Ketnetband en de Vlaspoppenworp nog vrolijk in gedachten, het wat oudere volkje maakt zich intussen op voor enkele extra uurtjes vertier. Isolde Lasoen speelde al een thuismatch van jewelste, maar met Urbanus gaat Gent met nog een heel ander monument

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »

Nieuwe bodycambeelden tonen hoe Trump-schutter dood op dak wordt aangetroffen

De 20-jarige Thomas Crooks was op 13 juli verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. De man werd vlak na zijn poging doodgeschoten door de Secret Service. Pas vrijgegeven bodycambeelden, gemaakt door de politie van Butler County, tonen hoe de veiligheidsdiensten proberen uitzoeken wat er precies gebeurd is, terwijl ze naast het lichaam van

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Onze reporter wordt in 10 dagen reservist in het Belgisch leger: “Om te slagen, moet ik weten dat een auto géén groente is”

Georges Louis Bouchez, partijvoorzitter van MR, is de bekendste reservist van het Belgisch leger. Hij slaagde in zijn toelatingsproeven nadat hij in het VTM-programma ‘Special Forces’ was afgegaan als een gieter. Onze reporter Kasper Goossens weet hoe dat kan. Ook hij mag zich sinds kort reservist noemen. In juni volgde hij met succes een tiendaagse opleiding bij Defensie, en erg

Lees meer »

Jongeman (18) opgepakt die schoten lost met alarmpistool in Duffel

In Duffel is een jongeman (18) opgepakt die schoten heeft gelost met een alarmpistool. Dat bevestigen politie en parket. Intussen is de man opnieuw vrijgelaten. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Op sociale media reageerden heel wat ongeruste buurtbewoners die de schoten hadden gehoord en een helikopter hadden zien overvliegen. Er vielen geen gewonden.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »