Twee doden bij crash van twee vliegtuigen boven nationaal park in Kenia

Bij de crash van een vliegtuigje boven het Nairobi National Park in Kenia zijn dinsdag twee mensen om het leven gekomen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel wordt in de strijd gegooid, Vermeeren blijft (voorlopig?) op de bank

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren.

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Moeten biergooiers en wielerhooligans strenger gestraft worden? Dit is jullie mening

Afgelopen weekend kreeg wielrenner Mathieu van der Poel tijdens Parijs-Roubaix een petje naar zijn fiets gegooid. Of het om een bewuste actie van een misnoegde toeschouwer gaat die het in z’n wielen wilde mikken, is nog onduidelijk. Maar het alleszins geen eenmalig voorval. Ook tijdens de Ronde van Vlaanderen kreeg hij bier en spuw naar het hoofd, naast heel wat

Lees meer »

“Zijn broertje dacht dat het om te spelen was en sprong er ook in”: Fayssal ziet vol afgrijzen hoe neefjes (2 en 4) in Antwerps dok terechtkomen

Een picknick aan de Antwerpse dokken is zaterdag in een drama geëindigd voor een peuter van twee jaar. “Plots rende hij achter een eend aan en viel hij in het water”, getuigt zijn neef Fayssal bij HLN. Bij de reddingspoging sprong zelfs het broertje van vier jaar mee in het water. Die stelt het goed, maar de jongste verkeert nog

Lees meer »

Europees Parlement keurt migratiepact goed

Het Europees Parlement heeft het migratiepact goedgekeurd. Het pakket van tien wetten versterkt de controle op de aankomst van migranten in de EU en voorziet in een solidariteitssysteem tussen de lidstaten voor de opvang. De lidstaten moeten nu nog formeel hun fiat geven.

Lees meer »

LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel en Vermeeren zien vanop de bank hoe Correa Atlético op voorsprong zet

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren.

Lees meer »