Twee doden bij crash van twee vliegtuigen boven nationaal park in Kenia

Bij de crash van een vliegtuigje boven het Nairobi National Park in Kenia zijn dinsdag twee mensen om het leven gekomen.

 

Meer krantenkoppen in België

Philippe Bailleul volgt volgend seizoen Marc Van Criekinge op als coach bij Roepovo

Roepovo Poperinge maakt zich klaar voor het slotakkoord van de competitie. Zaterdag wacht een verplaatsing naar Ruiselede, de week erop komt Bredene op bezoek in de Hoppestad. Intussen maken we al even de balans op met voorzitter Guy Beugnies, die meegeeft dat er met Philippe Bailleul een nieuwe trainer is voor volgend seizoen.
The post Philippe Bailleul volgt volgend seizoen

Lees meer »

Spaanse politie plukt gewapende en gezochte Belg van bus

In de Spaanse hoofdstad Madrid is dinsdag een gewapende Belg die verdacht wordt van banden met de georganiseerde misdaad, van een bus geplukt. De 25-jarige man zou op weg zijn geweest naar Frankrijk en was bij zijn arrestatie onder andere in het bezit van een aanvalsgeweer. Dat meldt de politie woensdag. Tegen de jongeman werd in ons land een arrestatiebevel

Lees meer »

Wereldwijde voorraad choleravaccin op terwijl uitbraken blijven verspreiden

De wereldwijde voorraad van het choleravaccin is volledig op, dat meldt The New York Times. Er zijn wereldwijd maar vier bedrijven die een choleravaccin produceren, waarvan er momenteel maar één het vaccin mag verkopen. Eind februari werden er over heel de wereld al 79.300 gevallen van cholera en 1.100 sterfgevallen gemeld. Dit zou nog een grote onderschatting zijn van de

Lees meer »

“Hij is een idioot”: sexting-schandaal breidt uit in Britse politiek, steeds meer politici en journalisten slachtoffer van datalek via Grindr

De Britse politicus William Wragg (36) blijft onder vuur liggen nadat hij telefoonnummers van partijgenoten en journalisten had gedeeld met een man via homo-datingapp Grindr. Wragg had vorige week zijn excuses aangeboden, maar neemt nu ook ontslag als ondervoorzitter van het “1922 Committee”, dat gaat over de leiderschapsverkiezing binnen de Conservatieve Partij.

Lees meer »

Stadsgids Jacques De Blauwe is overleden

Op 90-jarige leeftijd is in Brugge de bekende Bruggeling Jacques De Blauwe overleden. Hij werkte jaren bij de Generale Bank in Brugge en was daarnaast bijzonder actief bij tal van verenigingen. Hij was gediplomeerd stadsgids waar hij met tal van groepen door de stad trok.
The post Stadsgids Jacques De Blauwe is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »