Speciaal interventieteam overmeestert 65-jarige vrouw na brand en bedreigingen in ziekenhuis in Aken 

In Duitsland is een zwaar bewapend interventieteam moeten uitrukken voor een 65-jarige vrouw die zich verschanste in een ziekenhuis in Aken. "De vrouw werd neergeschoten om een einde te maken aan een gevaarlijke situatie", maakte de politie bekend. De verdachte droeg een wapen, bedreigde het personeel en stichtte brand. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 59-jarige Lenny Kravitz heft met gemak gewichten … in een leren broek

Lenny Kravitz wordt dit jaar 60, maar heft nog steeds gewichten alsof hij tientallen jaren jonger is. De zanger toont hoe hij traint in een nieuwe Instagram-video, maar zijn volgers merken nóg iets indrukwekkend op. Kravitz traint namelijk in een leren broek en heeft dikke laarzen aan. Na wat zweten zit zo’n outfit ongetwijfeld niet meer erg comfortabel, maar daar

Lees meer »

“Nooit gedacht dat ik dit kon bereiken”: Lotte Aneca uit Leffinge leest het West-Vlaams nieuws voor op Radio 2

Haar West-Vlaams accent moet ze achterwege laten, maar sinds kort mag Lotte Aneca op Radio 2 wel het nieuws uit onze provincie voorlezen. “Ik heb het gevoel dat ik dicht bij de luisteraars sta, maar tegelijk beschouw ik de anonimiteit van de radio als een groot voordeel.”
The post “Nooit gedacht dat ik dit kon bereiken”: Lotte Aneca uit Leffinge

Lees meer »

Stortvloed aan racistische reacties op zwarte actrice in ‘Romeo & Julia’ in Londen, 800 collega’s zijn het beu

Actrice Francesca Amewudah-Rivers heeft de afgelopen weken een grote hoeveelheid racistische reacties ontvangen nadat bekend werd dat zij als zwarte vrouw Julia gaat spelen in een nieuwe versie van ‘Romeo & Julia’ in Londen. Na de producent veroordelen nu ook meer dan 880 collega’s het gedrag van de “toetsenbordridders” in een open brief. “Dit is te veel om te verdragen.”

Lees meer »

Vrouw zwaar bevangen door CO-intoxicatie in Brussel

In de Brusselse deelgemeente Laken is een 40-jarige vrouw ernstig bevangen geraakt door een CO-intoxicatie. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar. De oorzaak van de intoxicatie lag bij de waterboiler in de badkamer. Dat meldt de Brusselse brandweer.

Lees meer »