Nooit eerder vertoonde beelden van de Spice Girls gelost: zo deed het vijftal dertig jaar geleden auditie

De Spice Girls bestaan vandaag dertig jaar en dat wordt gevierd. Voor de speciale gelegenheid hebben Victoria Beckham (49), Emma Bunton (48), Geri Horner (51), Mel Brown (48) en Mel Chisholm (50) een auditievideo uit de oude doos gedeeld. Daarop zien we de populaire meidengroep uit de jaren negentig die losgaat op hun populaire hit ‘Wannabe’. 

Meer krantenkoppen in België

WEERBERICHT. Vanaf morgen slaat het weer helemaal om: pittige buien “met alles erop en eraan” op komst

Het zonnige weer van de afgelopen dagen ligt achter ons. Vanaf maandag krijgen we pittig buien. “Ronduit aprilse grillen”, zegt onze weerman Frank Duboccage. Ook onweer is mogelijk. Felle buien met “alles erop en eraan”, zo klinkt het: regen, korrelhagel en een donderslag. In Brussel zullen de parken en bossen maandag niet toegankelijk zijn vanwege het voorspelde stormweer.

Lees meer »

Marktkramers Remko en Steffi geven Vishandel Ronquetti een tweede leven: “Vis is een luxeproduct, maar ook enorm veelzijdig”

April is ‘Maand van de Markt’ en dus gingen wij voor de gelegenheid eens de sfeer opsnuiven in De Haan. Visverkoper Remko Germonpré (26) en zijn vriendin Steffi Desaever vertegenwoordigen een nieuwe generatie, die het vandaag niet altijd onder de markt heeft. “Vis wordt een luxeproduct en dat voel je.”
The post Marktkramers Remko en Steffi geven Vishandel Ronquetti een

Lees meer »

LIVE BURNLEY-BRIGHTON. Bruun Larsen laat voorsprong liggen, Kompany moet geschorst toekijken

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie De Moor in Marokko: “Sterk engagement gekregen om mee te werken aan terugnames”

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) heeft van de Marokkaanse regering een “sterk engagement” gekregen voor meer samenwerking om illegale Marokkanen in ons land terug te sturen. Dat zei ze na afloop van een vergadering in Rabat. “Marokko staat achter het principe om geïdentificeerde landgenoten terug te nemen”, aldus De Moor.

Lees meer »

Koning Willem-Alexander dankt Spaanse koningshuis omdat prinses Amalia mocht schuilen in Madrid

De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde

Lees meer »

Axel Daeseleire in tranen na bezoek aan materniteit in ‘Axel gaat binnen’: “De onmacht van die ouders was het meest kwetsbare dat ik ooit zag”

Axel Daeseleire (55) die snikkend in tranen uitbarstte op televisie, zo kenden we de stoere presentator totaal niet. Maar de onmacht van de ouders wiens pasgeboren zoontje vecht voor zijn leven, sneed diep gisteravond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Axel gaat binnen’. Een bijzondere ervaring, die Daeseleire ook deed nadenken over z’n eigen leven. “Mijn omgeving

Lees meer »

LIVE. Zesde slachtoffer overleden na steekpartij in winkelcentrum in Sydney

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Australische stad Sydney zijn zes doden gevallen. Eerder was er sprake van vijf dodelijke slachtoffers, maar de politie laat weten dat er intussen nog een persoon is overleden. Er zijn ook acht mensen gewond geraakt, onder wie een moeder en haar negen maanden oude baby. De dader is door de politie doodgeschoten.

Lees meer »

De soap Conner Rousseau

19:23 Geen Vlaamse politicus die de aandacht beter naar zichzelf weet te zuigen dan Conner Rousseau. Afgelopen week maakte hij zijn politieke comeback. Zijn talent is onmiskenbaar, maar de vraag is of hij d…

Lees meer »

Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst

Het nieuwe initiatief van de Wijkcafés in Oostende kende maar een matige opkomst van een 25-tal mensen. Toch waren deelnemers erg tevreden over de nieuwe aanpak. “Ik ben veel meer gehoord dan op een wijkraad”, formuleerde één van hen.
The post Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit is onze Notre-Dame”: historisch beursgebouw Kopenhagen binnenin volledig verwoest, beelden tonen hoe iconische torenspits instort

Het historisch beursgebouw in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen is getroffen door een waar inferno. Volgens brandweerchef Jakob Vedsted Andersen is het hele gebouw langs de binnenzijde verwoest. Eerder was ook de iconische torenspits van het gebouw al ingestort. “Het zal nog uren duren vooraleer het vuur onder controle is”, stelde Jakob Vedsted als chef van de hulpdiensten

Lees meer »