Britse post zet Spice Girls op speciale postzegelreeks

De Britse post Royal Mail pakt uit met postzegels van de populaire meidengroep Spice Girls. De Britse groep die uiteindelijk de hele wereld veroverde met hits als "Wannabe" en "Spice up you life" bestaat 30 jaar en wordt zo in de bloemetjes gezet. 

Meer krantenkoppen in België

Loppem Zingt wordt swingend feest voor de hele familie

Daags voor Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart nodigt het Feestcomité Loppem weer uit voor een gratis volks meezingfeest op het dorpsplein. Loppem Zingt verbindt op 14 augustus vanaf 20 uur familiair gezellig het dorp. De feesttherapeut warmt een uur vooraf de kleinsten op. Vanaf 23 uur nemen dj’s Sven Ornelis en Francis Hoste het over.
The post Loppem Zingt wordt swingend feest

Lees meer »

“We moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer kan gebeuren”: dit weten we over de twee jongeren die omkwamen door elektrocutie

Een stevige portie durf liep voor twee jongeren uit het Brusselse Laken woensdagnacht fataal af. Toen Ibrahim M. (20) op een bovenleiding van een spoorweg klauterde, kreeg hij een schok van 3.000 volt door zijn lichaam. Zijn vriend Amin S. (19) werd vermoedelijk meegesleurd in de val. Volgens de oom van de jongste was het niet de eerste keer dat

Lees meer »

34-jarige bestuurder van trike zwaargewond na ongeval in Reningelst

Een 34-jarige man uit Ieper is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Reningelst. Het ongeval gebeurde met zijn trike, een driewielige motorfiets. De man verloor tijdens een rondrit met vrienden de controle over het stuur en kwam tegen een duiker naast de weg terecht.
The post 34-jarige bestuurder van trike zwaargewond na ongeval in Reningelst appeared first on

Lees meer »

Zoektocht naar brutale handtassendief die drie slachtoffers maakt in anderhalf uur tijd: “Door die duw kwam vrouw (87) zwaar ten val”

“Deze persoon zouden we graag spreken.” Dat bericht en een foto van een jongeman op een koersfiets verspreidde de politiezone Rivierenland op zijn sociale media. De man op de foto wordt gezocht in het kader van een onderzoek naar drie brutale grijpdiefstallen in het centrum van Mechelen. “Twee van zijn slachtoffers, twee dames van 81 en 87 jaar oud, moesten

Lees meer »

“De drugsmarkt ent zich niet uitsluitend op Antwerpen”: krijgen we straks ook drugsgeweld in onze kleinere steden?

Van drugsgeweld kijken ze in Antwerpen en in Brussel allang niet meer op, maar in Sint-Niklaas daverden de inwoners afgelopen nacht letterlijk uit hun bed na een explosie waarbij een link naar de drugswereld wordt vermoed. Moet ook de rest van Vlaanderen rekening houden met meer drugsgeweld? Jelle Janssens, hoofddocent strafrecht en criminologie (UGent), voorspelt.

Lees meer »

Hij was niet op het verjaardagsfeest van echtgenote Jennifer Lopez, maar wat heeft Ben Affleck dan wel gedaan?

“Dit wordt een geweldige dag.” Jennifer Lopez, die officieel pas woensdag jarig is, keek afgelopen weekend duidelijk uit naar haar verjaardagsfeest. Dat haar echtgenoot Ben Affleck er niet bij was, kon de zangeres duidelijk niet deren. Maar wat heeft de Amerikaanse acteur dan wel uitgespookt terwijl zijn vrouw haar verjaardag vierde? “Hij was opnieuw op pad zonder trouwring.”

Lees meer »