Britse post zet Spice Girls op speciale postzegelreeks

De Britse post Royal Mail pakt uit met postzegels van de populaire meidengroep Spice Girls. De Britse groep die uiteindelijk de hele wereld veroverde met hits als "Wannabe" en "Spice up you life" bestaat 30 jaar en wordt zo in de bloemetjes gezet. 

Meer krantenkoppen in België

Dj Afrojack verkoopt Vlaams kasteeldomein voor 7 miljoen euro

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft na vier jaar De Markgraaf in Kalmthout te koop gezet. Het kasteeldomein van maar liefst vijf hectare groot bestaat onder meer uit een villa met zestien kamers, een zwembad, wellnessgedeelte en stallen voor 17 paarden. Er hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro aan.

Lees meer »

Drie lichamen van gijzelaars teruggevonden in Gaza, zegt Israëlische leger

Troepen van het Israëlische leger in Gaza zouden de lichamen van drie Israëlische gijzelaars gevonden hebben in Gaza. Dat kondigt het Israëlische Defensieleger (IDF) zelf aan op X. Volgens het leger werden de lichamen gevonden in een tunnel. De drie gijzelaars werden op 7 oktober ontvoerd door Hamas toen ze een muziekfestival bijwoonde vlak bij Gaza. Ze zouden al op

Lees meer »

Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers

Onder de noemer ‘Start 2 Coach’ organiseert Stad Oostende een laagdrempelige trainerscursus voor jongeren. De bedoeling is om alle jongeren vanaf 15 jaar de kans te geven om een trainersdiploma te behalen. De interesse is alvast erg groot.
The post Stad Oostende zet in op vorming jeugdtrainers appeared first on KW.be.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

03:00 Grappende, zingende chatbots die ons beter kennen dan onze beste vrienden, robots die meer en meer op mensen lijken en gedachten uitwisselen met een soort ‘airpods’: steeds sneller evoluerende AI doet…

Lees meer »

Hoe historisch correct zijn de outfits uit ‘Bridgerton’? “Dit spreekt uiteraard meer tot de verbeelding”

Extravagante jurken, enorme pruiken, korsetten waarin je nauwelijks kan ademen. Het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf donderdag te bingen op Netflix. In het populaire kostuumdrama zien we de meest hysterische outfits, maar wat klopt daar eigenlijk historisch van? Het Algemeen Dagblad laat een modeconservator aan het woord. “Dit is zeker niet bedoeld als een realistische

Lees meer »

Bedreigde kaalkopibis geboren in Zoo Antwerpen

In Zoo Antwerpen is onlangs een zuidelijke kaalkopibis uit het ei gekropen. De verzorgers hebben het kuiken apart genomen omdat de ouders erg onervaren en onhandig zijn, en de sterk bedreigde diersoort elke succesvolle voortplanting erg goed kan gebruiken.

Lees meer »

Studente wil zelfgemaakte vulkaan laten uitbarsten, maar chemische reactie is heviger dan verwacht

Een chemieproject van een studente uit het Amerikaanse Denver kwam vorige week niet goed ten einde. Het meisje wilde een zelfgemaakte vulkaan laten uitbarsten in het bijzijn van haar klasgenoten, maar de chemische reactie was heviger dan verwacht. De ‘lava’ spoot uit de vulkaankrater en kwam in haar gezicht terecht. Gelukkig wisten haar medestudenten wat ze moesten doen. “Was je

Lees meer »

Eerste G-voetbaltornooibij De Koutershotters

De Koutershotters uit Kortemark, een organisatie die jongeren met een fysieke beperking tussen 7 en 16 de kans geeft om een sportief balletje te trappen, organiseren op zaterdag 25 mei hun eerste G-voetbaltornooi. Bij G-voetbal zijn er alleen maar winnaars.
The post Eerste G-voetbaltornooibij De Koutershotters appeared first on KW.be.

Lees meer »