Vrachtwagenchauffeur vrijgesproken voor dodelijk ongeval in Gent

Een vrachtwagenchauffeur die ruim 2 jaar geleden in Gent een fietser heeft doodgereden, is vrijgesproken. Er zijn twijfels over de omstandigheden waarin het ongeval gebeurde. 

Meer krantenkoppen in België

Union tegen Slavia Praag in derde voorronde Champions League, ook Cercle kent mogelijke tegenstanders – om 14u is het de beurt aan Gent

Union neemt het op tegen Slavia Praag in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden worden afgewerkt op 6 of 7 augustus (in Tsjechië) en 13 augustus (in Brussel). Cercle Brugge komt uit tegen Molde of Silkeborg in de derde voorronde van de Europa League. AA Gent kent later vandaag zijn (mogelijke) tegenstander in de voorronde van de

Lees meer »

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

Opnieuw is in Spanje massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma om onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven” hun afkeer te tonen van de toenemende excessen, en een koerswijziging te eisen.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt

Eric Meulebrouck en Liliana Dewaelsche mochten onlangs hun gouden jubileum vieren. Eric groeide op in Tielt, waar hij ook naar school ging. Hij werkte 30 jaar lang bij Bafa in Schuiferskapelle en 12 jaar bij Bauwens in Beernem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkiezingen en samenwerking centraal in 21 juli-toespraak van koning Filip: “Nood aan verbindend project dat hart van de mensen raakt”

Koning Filip blikt in zijn traditionele toespraak naar aanleiding van de nationale feestdag terug op de verkiezingen van 9 juni. Die verkiezingsuitslag laat ruimte voor toenadering tussen de verschillende politieke partijen en regio’s, zegt hij daarover. Ook de "noodzakelijke hervormingen" en het belang van de Europese Unie komen aan bod. "De komende 5 jaar zijn beslissend voor Europa en ons

Lees meer »

We zien de stichtende broers Beers nóóit, maar Dimitri Vegas & Like Mike bedanken ze live vanop de mainstage: “20 jaar Tomorrowland dankzij jullie”

“Steek jullie lichtjes in de lucht, speciaal voor Michiel en Manu. Enkel door hen kunnen wij vandaag vieren, enkel door hen is er Tomorrowland.” Een dankwoord van de broers Thivaios aan de stichtende broers Beers, live vanop de mainstage als afsluiter van dag twee. Een verdiend gloriemoment, onthaald op luid applaus en tonnen vuurwerk. “En dan nu: let’s get fucked

Lees meer »

IN BEELD – Première ‘Gert & James ZomerRevue’ in Plopsa De Panne met talrijke bekende Vlamingen

Na ‘Gert Late Night’, ‘De Cooke & Verhulst Show’ en een daaropvolgende pauze is het duo ‘Gert & James’ voor even terug. Tijdens de zomermaanden ontvangen ze het grote publiek voor een wervelende avondshow met sketches, groots dansensemble en livemuziek van de XL Band in het Studio 100 Theater in De Panne.
The post IN BEELD – Première ‘Gert

Lees meer »