Vissen en kajakken verboden nadat giftige stoffen in populaire rivier in Ardennen terechtkomen: “Een opspattende druppel is al voldoende”

Door een koperdiefstal is in een zijarm van de Semois een grote hoeveelheid vervuilde olie in het water beland. Daarom is nu een verbod afgekondigd op vissen en varen. Een bittere pil voor kajakkers en een aderlating voor verhuurders. “We dreigen de beste periode te missen.”

 

Meer krantenkoppen in België

Tot twee jaar cel voor bijzonder gewelddadige strafexpeditie voor drugsschuld: “Jullie waren beestachtig”

Vijf mannen zijn gestraft, omdat ze een bijzonder gewelddadige strafexpeditie ondernamen nadat een 41-jarige man een levering cocaïne niet wilde betalen. Ze sloegen zijn woning kort en klein en lieten de bewoner zwaargewond achter. De 21-jarige aanstoker en leider van de bende kreeg twee jaar effectief, de rest werd lichter gestraft. “Jullie waren gewoon beestachtig tijdens de feiten”, sneerde de

Lees meer »

Neymar, die uitpakt met peperduur t-shirt van ‘Antwerpen’, door het stof nadat hij zélfs op feestje van dochtertje poker speelt

Een onschuldig Instagram-verhaal heeft heel wat stof doen opwaaien voor Neymar (32). De speler van Al-Hilal vierde met zijn ex-vrouw Bruna Biancardi dat zijn dochter een halfjaar werd. Tijdens het zingen voor zijn dochter zie je Neymar online poker spelen op zijn gsm. Dat is bij vele mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Eerder deze week ging Neymar om een

Lees meer »

PAOK-fans zorgen voor woelige avond in Brugge waarbij enkele agenten gewond raken: “Moesten ingrijpen om veiligheid te garanderen”

De doortocht van de 2.000 Griekse supporters in Brugge is niet zonder slag of stoot verlopen. Zoals vooraf gevreesd zorgden vooral de PAOK-fans zónder ticket voor problemen. In die mate zelfs dat de politie op een bepaald moment het waterkanon moest inzetten. “Er zijn supporters zonder ticket het stadion binnengeraakt”, beseft de politie. Enkele agenten raakten bij de schermutselingen gewond.<br

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Netkouscoalitie

06:00 Het was te vrezen, en het heeft al bij al nog lang geduurd, maar CD&V-voorzitster Cindy Envy heeft navolging gekregen: van Els Ampe, de niet zo stichtelijke stichtster van Voor U. Waar de eerste in or…

Lees meer »

SC Wielsbeke rouwt om mede-oprichter Gerard Deceuninck

Voetbalclub SC Wielsbeke werd in diepe rouw gedompeld door het overlijden van bestuurslid Gerard Deceuninck, die ook één van de stichters van de club was. Gerard Deceuninck overleed vandaag woensdag 10 april op 82-jarige leeftijd in Waregem.
The post SC Wielsbeke rouwt om mede-oprichter Gerard Deceuninck appeared first on KW.be.

Lees meer »