Nederlandse dierenopvang gelooft ogen niet: in één keer 184 dieren gedumpt voor de deur

De baas van een dierenopvang in het Nederlandse Zwolle keek zondagavond raar op toen er voor de deur plots talloze dozen en kooien stonden. Daarin bleken alles samen zomaar even 184 dieren (!) te zitten: konijnen, cavia’s, hanen en kippen. Veel van de dieren bleken ook nog eens zwanger, dus eigenaar Carl Withaar denkt dat als alle beesten zijn bevallen, het er uiteindelijk 400 zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Arbeidszorgcentrum Domino opent bakkerij in Filips van de Elzaslaan: “Bron van gemeenschapsgevoel worden”

In het hart van Kortrijk staat de Filips van de Elzaslaan bekend als een levendige straat waar buurtbewoners graag lokaal hun inkopen gaan doen. Het Arbeidszorgcentrum Domino, een afdeling van Groep Zorg H. Familie, kondigt nu de komst aan van een een gloednieuwe bakkerij op nummer 83A.
The post Arbeidszorgcentrum Domino opent bakkerij in Filips van de Elzaslaan: “Bron van

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Moeten biergooiers en wielerhooligans strenger gestraft worden? Dit is jullie mening

Afgelopen weekend kreeg wielrenner Mathieu van der Poel tijdens Parijs-Roubaix een petje naar zijn fiets gegooid. Of het om een bewuste actie van een misnoegde toeschouwer gaat die het in z’n wielen wilde mikken, is nog onduidelijk. Maar het alleszins geen eenmalig voorval. Ook tijdens de Ronde van Vlaanderen kreeg hij bier en spuw naar het hoofd, naast heel wat

Lees meer »

Koen Wauters mag niet meezingen en gastzanger Tom Walker heeft duidelijke favoriet: dit was de kwartfinale van ‘The Voice’

Slechts zeven van de tien kandidaten kunnen doorstoten naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Voor die begeerde plekken gooiden de talenten vrijdagavond alles in de strijd in de tweede liveshow, met als gevolg euforie maar ook bitter moeilijke keuzes voor coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro. Want drie kandidaten werden onherroepelijk naar

Lees meer »

VDL Bus & Coach opent hypermoderne busfabriek in Roeselare: “Streven naar een duurzame en ecologisch verantwoorde productieomgeving”

Terwijl er deze week wellicht een cruciale beslissing wordt genomen rond de overname van busbouwer Van Hool werd de nieuwe busfabriek van VDL Bus Roeselare, de nieuwe Vlaamse productievestiging van VDL Bus & Coach, officieel geopend. Op de nieuwe site worden alleen elektrische bussen gebouwd. De fabriek kwam op een duurzame manier tot stand om de impact op het milieu

Lees meer »

Grijnzend door de nucleaire woestenij

16:30 Valt er nog plezier te beleven in een postnucleaire woestenij? Als we de eerste reviews van de tv-serie ‘Fallout’ mogen geloven, is het antwoord een enthousiaste ‘ja’. De fictiereeks van Amazon wordt …

Lees meer »