De Tijdcapsule | Schrijver Hanna Bervoets: ‘Ik ben een einzelgänger’

15:23 De Amsterdamse Hanna Bervoets (40) is auteur van columns, essays, recensies en romans als ‘Lieve Céline’ en ‘Ivanov’. Haar jongste boek ‘Leer me alles wat je weet’ gaat over hoe chronische pijn een me… 

Meer krantenkoppen in België

Dimitri Dedecker komt met lijst ‘Gezond Verstand’ ook op in Kortrijk: “Luisteren naar de stem van het volk”

‘Gezond Verstand’, de partij van Dimitri Dedecker (zoon van Jean-Marie) in Nieuwpoort, maakt een doorstart in Kortrijk. In Kortrijk werd de nieuwe afdeling van de partij dinsdagvoormiddag voorgesteld.
The post Dimitri Dedecker komt met lijst ‘Gezond Verstand’ ook op in Kortrijk: “Luisteren naar de stem van het volk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koen Wauters heeft al 10 jaar innige band met Laura Tesoro: “Iemand als Laura wil je gewoon in je leven”

Exact 10 jaar geleden – in 2014 – draaide Koen Wauters (56) voor een toen piepjonge Laura Tesoro (27) in ‘The voice van Vlaanderen’. Winnen deed ze niet, maar Wauters nam haar wel onder zijn mediavleugels. Met succes. Want na menig tv-programma delen ze nu zelfs samen het podium in het jubileumseizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Ik ben enorm trots

Lees meer »

INTERVIEW. Conner Rousseau: “Als ik op straat kwam, droeg ik een pet en zonnebril, ook in putteke winter. Ik heb mij echt geschaamd”

“Na 20 jaar verlies konden de socialisten weer winnen. En dan heb ik het verkloot.” Conner Rousseau (Vooruit) heeft zichzelf de afgelopen maanden vaak vervloekt. Maar nu is hij terug. Op zoek naar eerherstel, maar ook naar een manier om Vooruit weer vooruit te helpen. Al zal dat op de achtergrond zijn, vertelt de ex-voorzitter. “Ik ken mijn wereld goed

Lees meer »

Sijos Menen B staat op een zucht van de titel

Sijos Menen B gaat zondagmorgen op bezoek bij Soncotra Poperinge D. De ploeg van kapitein Yasmine Joye staat op een zucht van de titel in Promo 4.
The post Sijos Menen B staat op een zucht van de titel appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Tomas De Soete: “Het moest met Siska koste wat kost blijven duren. Maar dat was niet de goeie mindset om het duurzaam te maken”

Hij wordt bijna vijftig, maar minstens twee dingen doet Tomas De Soete deze dagen nog met het aanstekelijke enthousiasme van een dertiger. Radio maken bij Willy. En hoteldebotel verliefd zijn. “Het is met de moeders van mijn kinderen niet gelukt en dat is jammer. Maar ik heb het geloof in de liefde nooit verloren – gelukkig maar.”

Lees meer »

Seksverslaafd, ongeneeslijk ziek en achter de tralies: zo gaat het nu met tv-sterren uit iconische reeksen van toen

In een nostalgische stemming? Dan kan u voortaan terecht bij de themazender VTM Non-Stop 90’s. Je krijgt er sitcoms die tienerharten op hol deden slaan, zoals ‘Beverly Hills, 90210’, politiespeurwerk gekoppeld aan het paranormale in ‘The X Files’, comedy met een marginaal zootje ongeregeld als helden in ‘Married… With Children’… De nineties hadden het allemaal. Maar niet alle sterren van

Lees meer »