LIVEBLOG PARIJS-NICE. Daar zijn Evenepoel en co: blijft onze landgenoot uit de problemen in verraderlijke openingsrit?

Vandaag speldt Remco Evenepoel (24) in Parijs-Nice weer een rugnummer op. In zijn eerste deelname aan de ‘Koers naar de Zon’ mikt onze landgenoot meteen op de eindzege. Op deze pagina kan je de openingsrit op de voet volgen. 

Meer krantenkoppen in België

Anderlecht kan voor het eerst in zeven jaar kampioen worden. Supporters Remco Evenepoel en Sven Mary: “Het is afzien geweest”

Zeven magere jaren lang hebben ze honger geleden en verdriet gehad. Maar als RSCA Anderlecht zondagavond in het Astridpark aartsrivaal Club Brugge verslaat, en Union heeft eerder op de dag verloren van Cercle Brugge, kunnen de supporters van paars-wit weer doen wat ze decennialang hebben gedaan: vieren. Remco Evenepoel, Sven Mary en twee minder bekende supporters blikken nu al vooruit.

Lees meer »

Stadsbestuur huldigt opnieuw drie struikelstenen tijdens interactief herdenkingsproject ‘Oorlog in Menen’

Op dinsdag 14 mei huldigde het stadsbestuur van Menen opnieuw drie struikelstenen in. Op de Grote Markt ter hoogte van het belfort werden Remi Lernout, Jean Marie Monteyne en Edouard Vanhoof herdacht voor hun heldendaden tijdens de tweede wereldoorlog.
The post Stadsbestuur huldigt opnieuw drie struikelstenen tijdens interactief herdenkingsproject ‘Oorlog in Menen’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diddy geeft na uitlekken beelden toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde: “Walgelijk gedrag”

Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura (37) heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden op waarin is te zien hoe hij in 2016 grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’

Lees meer »

Gemeente bedankt “onmisbare” vrijwilligers met feestelijk ontbijt

Met een feestontbijt heeft het gemeentebestuur zijn vrijwilligers in de kijker gezet. “Ze zijn onmisbaar in onze dagelijkse werking. We zijn zo dankbaar dat we op hen kunnen rekenen”, zei de bevoegde schepen Natacha Lejaeghere.
The post Gemeente bedankt “onmisbare” vrijwilligers met feestelijk ontbijt appeared first on KW.be.

Lees meer »