LIVEBLOG GENK-CLUB BRUGGE (13u30). Deila dropt Odoi, Skoras en Onyedika in basis tegen Genk

‘t Is van moeten, zowel voor Racing Genk als voor Club Brugge. Geen van beide ploegen kan zich in de topper in de Cegeka Arena puntenverlies veroorloven. Volg de match op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe speeltoestellen op speelplein Bloemenwijk

Op het speelplein in de Bloemenwijk zijn een aantal nieuwe speeltoestellen geplaatst voor de allerkleinsten. Het nieuwe stukje speelplein is gecreëerd op de plaats waar vroeger het clublokaal van de Bloemenbolders stond.
The post Nieuwe speeltoestellen op speelplein Bloemenwijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester Oostende sluit handelspand na reeks overtredingen: “Gaat om stripteasebar van ex Barbara Gandolfi”

Burgemeester van Oostende Bart Tommelein (Open VLD) heeft een handelspand in de Van Iseghemlaan gesloten. Het zou gaan om een stripteasebar die officieel wordt uitgebaat door Frédéric Vanderwilt, de ex van Barbara Gandolfi. Zij zitten beiden in de gevangenis op verdenking van seksuele uitbuiting. De zaak werd gesloten omdat er inbreuken zijn vastgesteld op het vlak van brandveiligheid.

Lees meer »

EXCLUSIEVE PEILING. 4 op de 10 Vlamingen wil Vlaamse onafhankelijkheid

Opvallend veel Vlamingen willen meer baas zijn in eigen huis, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Liefst 40 procent gaat akkoord met de stelling dat Vlaanderen op termijn onafhankelijk moet worden. Door dat verrassende resultaat gaapt er een ongemakkelijke kloof, in het bijzonder bij Open Vld en CD&V. Hoe liggen de kaarten daar intern? En

Lees meer »

Waarom New Yorkers hun voormalige stadsgenoot Trump haten

Woensdagnamiddag aan de Trump Tower op Fifth Avenue, New York. Het kruispunt is met dranghekken afgezet. Donald Trump heeft als presidentskandidaat grote privileges, zelfs al woont hij hier enkele maanden omdat hij de beschuldigde is in een strafproces. Toeristen krijgen een glimp te zien van Trump die thuiskomt. Maar tientallen New Yorkers jouwen luidkeels naar de stoet geblindeerde limousines.

Lees meer »

Bjarne Angillis (17) met schoolploeg Sint-Rembert op WK in Servië: “We gaan voor knap resultaat”

Van 19 tot 29 april vertoeft Knack-jeugdspeler Bjarne Angillis uit Roeselare met de schoolploeg van Sint-Rembert Torhout in Servië waar het WK van de scholencompetitie afgewerkt wordt. De talentvolle volleyballer mag volgend seizoen bij Knack Volley A zelfs geregeld proeven van topvolleybal. Die sport staat bij de familie Angillis overigens op nummer één wat vrijetijdsbesteding betreft.
The post Bjarne Angillis

Lees meer »