EXCLUSIEF ONDERZOEK. 30 autodealers onthullen welke vernietigende eisen fabrikanten aan hen opleggen: hoe voelt u dat bij nieuwe aankoop?

Hoeveel verdient je garagist nu écht nog aan je wagen? Steeds minder, zo blijkt uit onderzoek van HLN. Wij spraken met dertig garagehouders die ons voor het eerst een blik gunnen op hun rekening én de absurde eisen die sommige autofabrikanten hen steeds vaker opleggen. Kan je nog wel onderhandelen over je nieuwe auto, of zijn die tijden voorbij? Wij leggen de geheimen van de autosector bloot. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Totale zonsverduistering te zien in Noord-Amerika

In Mexico, de Verenigde Staten en Canada kunnen mensen vandaag een totale zonsverduistering zien. De maan komt dan precies tussen de zon en de aarde te staan, waardoor het zonlicht wordt tegengehouden en de lucht iets minder licht wordt. In ons land zal jammer genoeg niets van de eclips te zien zijn.

Lees meer »

Koen Wauters heeft al 10 jaar innige band met Laura Tesoro: “Iemand als Laura wil je gewoon in je leven”

Exact 10 jaar geleden – in 2014 – draaide Koen Wauters (56) voor een toen piepjonge Laura Tesoro (27) in ‘The voice van Vlaanderen’. Winnen deed ze niet, maar Wauters nam haar wel onder zijn mediavleugels. Met succes. Want na menig tv-programma delen ze nu zelfs samen het podium in het jubileumseizoen van ‘Liefde voor muziek’. “Ik ben enorm trots

Lees meer »

Duursporter Matthieu Bonne (30) krabbelt recht na zijn mislukte recordpoging: “Ik hallucineerde. Ik zag ‘s nachts een vrouw met een hondje op de piste lopen”

Duursporter Matthieu Bonne (30) heeft voor het eerst in zijn waanzinnige carrière moeten opgeven tijdens een van zijn vele bovenmenselijke uitdagingen. Het lopen van ruim vier marathons per dag, gedurende zes dagen én nachten na elkaar, zou zijn derde wereldrecordpoging zijn geweest in één jaar. Is de opgave al doorgedrongen, en wat met zijn lijf? “Ik dacht vooraf nog: misschien

Lees meer »

Filosoof Ludo Abicht duwt partij Els Ampe in Antwerpen

Een verrassende naam op de Antwerpse Kamerlijst van Voor U: de Antwerpse filosoof, Midden-Oosten-kenner en zelfverklaarde linkse flamingant Ludo Abicht (87). Abicht zal de lijst van de beweging van Els Ampe duwen. Met een eerder libertair en economisch rechts programma en een rist onafhankelijke denkers hoopt zij Vlaanderen te veroveren. “Verkozen zal ik waarschijnlijk niet raken”, zegt Abicht, die in

Lees meer »

Meteoor flitst in de hemel boven België

Wie woensdagavond naar de hemel keek, heeft misschien een meteoor kunnen spotten. Het brokstuk dat vanuit het zonnestelsel met een enorme snelheid onze dampkring binnenkwam, was rond 22 uur zichtbaar boven grote delen van België en Nederland. De meteoor werd gefilmd door de volkssterrenwacht Mira in Grimbergen. Bekijk de beelden hierboven.

Lees meer »