Cyberaanval treft duizenden Amerikaanse autodealers

Duizenden autodealers in de Verenigde Staten zijn woensdag urenlang grotendeels lamgelegd door een cyberaanval op een softwareleverancier. Het getroffen bedrijf CDK Global levert onder andere programma’s voor het verkoopproces en heeft ongeveer 15.000 autodealers als klant.

 

Meer krantenkoppen in België

Spaanse kustplaats Calpe wil komaf maken met asociale ‘handdoek-leggers’: boetes tot 250 euro, spullen worden weggehaald

Het kan behoorlijk druk zijn op het strand van de Spaanse kustplaats Calpe in de provincie Alicante. Om het beste plekje te ‘claimen’, zijn sommige strandgangers er wel erg vroeg bij. Ze leggen hun handdoek op de gewenste plaats en keren pas uren later terug. “Asociaal gedrag”, zo vindt het gemeentebestuur van Calpe. De zogenaamde asociale ‘handdoek-leggers’ riskeren er voortaan

Lees meer »

IN BEELD – Pommelien Thijs bereikte het meeste decibels tijdens de repetitie met ‘Erop of Eronder’

Tijdens de algemene repetitie verdiende Pommelien Thijs ‘alweer’ een hoofdprijs. Inderdaad, toen ze op het podium kwam én haar hit ‘Erop of Eronder’ zong, schreeuwden de talrijke fans dit lied ontzettend luid mee. Iedereen zong ook enthousiast mee, zodat het aantal decibels op dat moment enorm steeg en we dus Pommelien uitroepen tot de artieste met de ‘luidste fans’!

Lees meer »

Moeder trekt zich op aan elke vooruitgang van Lukaz en Kyalo na zware crash in Namen: “Ook jongste zoon uit coma”

Twee dagen na de zware crash in Namen, waarbij een 41-jarige vader uit het Antwerpse en zijn 12-jarige zoon omkwamen, zijn de twee andere zwaargewonde jongens van het gezin allebei bij bewustzijn. De dokters haalden Lukaz (5) maandag uit zijn coma. “Hij klaagt over hoofdpijn en herinnert zich niets van het ongeval”, zegt zijn mama Fanny. De jongen weet nog

Lees meer »

Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen

In het Mintus woonzorgcentrum Van Zuylen in Sint-Kruis werd de honderdste verjaardag gevierd van Maria Vanmaeckelberghe. Ze is hiermee één van de 74 Brugse honderdjarigen of honderdplussers.
The post Maria viert 100ste verjaardag in wzc Van Zuylen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Babydog steelt show op Republikeinse Conventie

“Babydog, Babydog!” schreeuwde het publiek toen de gouverneur van West Virginia, Jim Justice, het podium opkwam zonder zijn hond. En na een korte introductie kreeg het publiek haar zin en kwam zijn geliefde bulldog tevoorschijn. “Babydog heeft een voorspelling voor jullie”, zei Justice. “We zullen massaal voor Trump kiezen in november.”

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »

Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog wat peper bij mag”

Mo Messoudi is terug van weggeweest. De 40-jarige Antwerpenaar met Marokkaanse roots verdedigde exact tien jaar geleden de kleuren van Essevee voor één seizoen. “Ik voelde me meteen thuis, net als toen ik hier als voetballer aan de slag was.”
The post Ex-speler Mo Messoudi is na tien jaar terug als T2 bij Zulte Waregem: “Stille groep waar nog

Lees meer »