Zorgwekkende toename van aantal denguebesmettingen in Brazilië

Dengue, of knokkelkoorts, verspreidt zich momenteel in een ongewoon hoog tempo in Brazilië. In de eerste twee maanden van dit jaar werden ruim een miljoen bevestigde of waarschijnlijke infecties geteld, bijna een vijfde meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

 

Meer krantenkoppen in België

250 Nederlandse artiesten en kunstenaars vragen Joost Klein om thuis te blijven van Songfestival vanwege deelname Israël

Een maand voor het Eurovisiesongfestival vragen ruim 250 Nederlandse artiesten, schrijvers en kunstenaars aan hun kandidaat, Joost Klein, om thuis te blijven van het Songfestival. De reden voor de oproep: de deelname van Israël. "Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival in volle gang zijn, voert een van de deelnemende landen een genocide uit", lezen we in een brief die ondertekend

Lees meer »

Rechtbank maakt brandhout van claim RSC Anderlecht tegen Humo-journalist: “Men kan zich niet van indruk ontdoen dat het de bedoeling was om te intimideren”

Humo-journalist Jan Hauspie moet dan toch geen schadevergoeding betalen aan voetbalclub Anderlecht. De Brusselse burgerlijke rechtbank maakte brandhout van de eis tot een schadevergoeding van 50.000 euro. Die was er gekomen omdat de club naar eigen zeggen schade zou hebben geleden door een kritisch stuk van de journalist. “Men heeft zich niet de minste moeite getroost om de beweerde schade

Lees meer »

De soap Conner Rousseau

19:23 Geen Vlaamse politicus die de aandacht beter naar zichzelf weet te zuigen dan Conner Rousseau. Afgelopen week maakte hij zijn politieke comeback. Zijn talent is onmiskenbaar, maar de vraag is of hij d…

Lees meer »