Recensie | ‘Dune: Part Two’, spanning tussen geloof en scepsis

10:35 Tweeënhalf jaar na zijn versie van de klassieke sciencefictionroman ‘Dune’ heeft regisseur Denis Villeneuve het vervolg klaar. Dat is even imposant, al heeft hij het moeilijker om de plot onder contro… 

Meer krantenkoppen in België

Rusland overheerst in Oekraïens luchtruim. Wat als er niet snel nieuwe wapens komen? “Regering-Zelensky moet misschien Kiev verlaten”

Rusland krijgt vrij spel in het Oekraïense luchtruim: met drones, raketten en glijbommen bestookt het massaal Oekraïense steden. President Zelensky smeekt westerse leiders om dringend extra Patriot-luchtafweer te leveren. Ook de NAVO maakt zich zorgen. Hoe groot is het tekort aan wapens bij de Oekraïners? “Ik word stilaan zeer pessimistisch over het verloop van de oorlog”, zegt luitenant-kolonel Tom Simoens,

Lees meer »

Dit soort lief hoopt Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ te vinden: “Iemand die er goed uitziet en dat ook weet? Onweerstaanbaar”

Hij is vlot, speels, net geen 2 meter, heeft diepblauwe ogen om in te verdrinken en kan rekenen op een uitgebreid sociaal netwerk. En tóch is Thomas Leplae (30) uit het West-Vlaamse Woesten nog single. Met z’n deelname aan ‘Boer zkt vrouw’ hoopt de melkvee- en aardappelboer daar verandering in te brengen. Op wat voor vrouw valt hij? En hoe

Lees meer »

Aaron Blommaert deelt zijn liefdesperikelen enkel via muziek: dit is waarom we er zo weinig over mogen weten

Amper 21 jaar is hij, maar Aaron Blommaert beleeft nu al waar altijd al van droomde. Een glansrol in ‘Familie’, zijn eigen singles op de radio, de Aalstenaar prijst zich gelukkig. In zijn nieuwste song ‘Donderdag’ bezingt Blommaert een dronken avond op de Oude Markt in Leuven, waarin hij plots verliefd wordt op ‘iemand met het sterrenbeeld kreef’. “Ja, het

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Na massale Iraanse droneaanval ook aanvallen op Israël vanuit Jemen en Libanon

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Het land waarschuw tevens dat elk land dat het luchtruim of grondgebied opent voor een Israëlische tegenaanval kan rekenen op een “gedecideerd antwoord”. Ook de Houthi’s vanuit Jemen en

Lees meer »

Sijos Menen B staat op een zucht van de titel

Sijos Menen B gaat zondagmorgen op bezoek bij Soncotra Poperinge D. De ploeg van kapitein Yasmine Joye staat op een zucht van de titel in Promo 4.
The post Sijos Menen B staat op een zucht van de titel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste West-Vlaamse cannabisbeurs gaat dan tóch niet door

Terpz & Herbz, de cannabisexpo die georganiseerd zou worden door een Roeselaars ondernemerskoppel, zal toch niet doorgaan. Het omstreden evenement stond gepland op 20 april en zou plaatsvinden in het Kasteel van Bossuit in Avelgem, maar de burgemeester besloot om de organisatoren geen vergunning te verlenen. Het Bierkasteel in Izegem zou de nieuwe locatie zijn, maar ook dat plan viel

Lees meer »