Pleegde Beyoncé plagiaat? Nieuwe hit lijkt op muziek uit cartoonserie

Heeft de wereldster Beyoncé plagiaat gepleegd met haar nieuwe nummer ‘Texas Hold ‘Em’? Volgens heel wat fans en critici wel. Het nummer zou grote vergelijkingen vertonen met de intromuziek van een cartoonreeks voor kinderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bruggeling die al elf jaar zonder geld probeert te leven in ‘Don’t worry, be happy’ op Play 4: “Ik zal binnenkort nomadisch bestaan moeten leiden”

Op dinsdag 30 april zal Bruggeling Peter Clerckx te zien zijn in de derde aflevering van ‘Don’t worry, be happy’ op Play4. Hij baat al vier jaar de kringwinkel Ecoliving in de Langestraat in Brugge uit en zal binnenkort, deels gedwongen en deels uit overtuiging, een nomadisch bestaan leiden.
The post Bruggeling die al elf jaar zonder geld probeert te

Lees meer »

Heemkundige Kring organiseert wandeling

De Heemkundige Kring Dadingisila organiseert op zondag 21 april in samenwerking met de plaatselijke cultuurraad en erfgoedcel TERF een verrassende wandeling door Dadizele.
The post Heemkundige Kring organiseert wandeling appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran tegen VS: we willen geen verdere escalatie – Hezbollah-leden gedood bij Israëlische aanval in Libanon

Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de

Lees meer »

Nieuwe organisatie focust voor elfde editie Rock Kappaert meer op lokaal talent

Vrijdagavond 3 mei geven de rockfanaten elkaar afspraak in OC De Kappaert voor de elfde editie van Rock Kappaert in Zwevegem. Het voortbestaan van het festivalletje was enige tijd onzeker nadat de vorige ploeg organisatoren na de laatste editie te kennen gaven ermee te willen stoppen.
The post Nieuwe organisatie focust voor elfde editie Rock Kappaert meer op lokaal talent

Lees meer »

Moeder van André jr. krijgt alle inkomsten van merk ‘Hazes’: “Als zij dat wil, moet ik mijn artiestennaam veranderen”

Rachel (54), de moeder van André Hazes jr. (30) en de weduwe van wijlen André Hazes sr., is de eigenaar van de merknaam ‘Hazes’. Dat onthulde de Nederlandse zanger donderdagavond in ‘De tafel van Gert’. Hij kan trouwens niet zeggen hoeveel die merknaam nu nog opbrengt, want Rachel ziet er als enige de inkomsten van binnenstromen.

Lees meer »

Groen wil over ruime lijst Grondwetartikelen kunnen praten

Als het van Groen afhangt, moet een ruime lijst van artikelen uit de Grondwet voor herziening vatbaar worden verklaard. Niet om honderden dagen te onderhandelen over een staatshervorming, maar zodat het parlement de volgende legislatuur over een waaier van thema’s kan discussiëren, verklaarde Kristof Calvo donderdag in de Kamer.

Lees meer »

Na de wekelijkse markt verhuist ook de Meifoor in Houthulst

Door de werken voor de heraanleg van de markt in Houthulst verhuisde de wekelijkse markt al een tijdje geleden naar de Broeders Xaverianenstraat. Nu het weldra mei wordt, is het tijd om ook een geschikte locatie te vinden voor de Meifoor.
The post Na de wekelijkse markt verhuist ook de Meifoor in Houthulst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emiraten droegen mogelijk zelf bij aan grote overstromingen: wat is ‘cloud seeding’, een techniek die ook China en VS gebruiken?

Een waterbom, vergelijkbaar met die in Verviers drie jaar geleden, heeft in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) immense watersnood veroorzaakt. Al heeft de regering daar mogelijk zelf toe bijgedragen door vliegtuigen de lucht in te sturen om het weer te beïnvloeden. ‘Cloud seeding’ heet die techniek, maar wat is het precies?

Lees meer »