Overleden Britse royal kwam om het leven door “traumatische hoofdwonde”: “Er was een pistool in de ruimte aanwezig”

De Britse royal Thomas Kingston, de 45-jarige echtgenoot van Lady Gabriella, is om het leven gekomen door een “traumatische hoofdwonde”. Dat is gebleken uit het onderzoek naar de omstandigheden van zijn overlijden. Er was een pistool in de buurt toen zijn lichaam aangetroffen werd, aldus de politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw gezichtsverlies voor ons leger: missie fregat Louise-Marie in Rode Zee uitgesteld omdat raket blijft steken

Het Belgische fregat Louise-Marie vaart voorlopig niet naar de Rode Zee. De trainingsperiode in de Middellandse Zee wordt voor onbepaalde tijd verlengd. Dat werd beslist na een incident tijdens een training waarbij een droneaanval werd gesimuleerd. Een luchtafweerraket aan boord van het schip bleef daarbij steken in de lanceerbuis, en ook de andere wapens konden de aanval niet afslaan. Zal

Lees meer »

“Het zal mij niet genezen, maar geeft me wel veel steun”: Celeste brengt lied uit over gevecht tegen anorexia

Celeste Devoldere vecht al elf jaar tegen anorexia, maar houdt van zingen. Dankzij producent Jean-Marie Inion, muzikant Dries Chaerle en singer-songwriter Lotte Fontaine kon ze haar droom verwezenlijken en het liedje ‘Lief Monster’ opnemen over haar strijd tegen de eetstoornis. “Je staat er niet alleen voor! Dat is de boodschap die ik wil meegeven.”
The post “Het zal mij niet

Lees meer »

Strikt dieet veroorzaakt gezondheidsproblemen bij Britse actrice Jameela Jamil: “De complimenten wegen niet op tegen de pijn”

Twintig jaar lang volgde de Britse actrice en radiopresentatrice Jameela Jamil (38) een strikt dieet. Dit met de gedachte dat ze werkte aan een gezonde levensstijl, maar niets blijkt nu dus minder waar te zijn. De actrice kampt daardoor met ernstige botproblemen en roept haar volgers dan ook op om te stoppen met diëten. “De complimenten zijn de pijn niet

Lees meer »

Gijzeling, wilde achtervolging en buit van één miljoen euro: zeven jaar cel voor brutale overval op Knokse juwelier

Een 37-jarige werkneemster van een Knokse juwelierszaak moest onder bedreiging van een vuurwapen de alarmcodes geven. Terwijl ze thuis gegijzeld werd, maakten de daders liefst 1 miljoen euro aan juwelen buit. “Ik dacht dat ik het niet ging overleven”, getuigde ze op het proces. Eén van de daders, een 46-jarige Nederlander, kon na een wilde achtervolging geklist worden en kreeg

Lees meer »

LIVEBLOG CAGE WARRIORS. Jan Quaeyhaegens in volle voorbereiding, bekijk zijn kamp in Glasgow zaterdag LIVE op HLN!

Na zijn controversiële technische knock-out in Dublin, afgelopen oktober, stapt Jan Quaeyhaegens zaterdag opnieuw de kooi in. In het Schotse Glasgow is ‘Q-Bomb’ een blikvanger op het Cage Warriors 171-event. Quaeyhaegens neemt het op tegen de Griek Konstantinos Ntelis. Abonnees kunnen de kamp van Quaeyhaegens LIVE bekijken op HLN. Volg alle actie in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Stamceldonor gevonden voor Rachèle na zoektocht van anderhalf jaar: “Ze zal weer kind kunnen zijn”

Anderhalf jaar heeft de zoektocht geduurd, maar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg is gevonden. De kleine Rachèle heeft een stamceldonor en kan dus een transplantatie ondergaan. Dat heuglijke nieuws liet mama Evie Landuyt maandagavond weten via sociale media. Evie en haar man benadrukken dat ze iedereen ontzettend dankbaar zijn voor alle moeite en het grote engagement dat tijdens de

Lees meer »