Na de boete van 5.000 euro: geschorste ‘topschutter van de wereld’ Ronaldo nu wel blij met wat ze hem toezingen

Dat kon hij al beter smaken. Nadat Ronaldo (39) afgelopen zondag een obsceen gebaar maakte en daarvoor geschorst en beboet werd, werd zijn naam in de volgende thuismatch van Al-Nassr toegezongen terwijl er een spandoek in de tribunes te zien was. Toch eindigde de avond voor CR7 alles behalve zoals gehoopt. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste jurylid gooit handdoek in de ring nadat identiteit uitlekt tijdens rechtszaak Donald Trump vs. Stormy Daniels

Het proces over zwijggeld dat voormalig Amerikaans Republikeins president Donald Trump zou betaald hebben aan pornoactrice Stormy Daniels, is donderdag in New York hervat met een moeilijke juryselectie. Aan het begin van de zitting gaf een van de zeven geselecteerde juryleden er al de brui aan, waardoor er nu slechts zes van de nodige twaalf juryleden overblijven, de zes plaatsvervangers

Lees meer »

Leegstaand schoolterrein in Olsene krijgt nieuwe invulling

Het grotendeels leegstaande schoolterrein langs de N43 in Olsene krijgt binnenkort een nieuwe invulling. Een eerste basisstudie is al opgemaakt en het gemeentebestuur staat ook open voor ideeën en suggesties van burgers.
The post Leegstaand schoolterrein in Olsene krijgt nieuwe invulling appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dode en gewonden bij kabelbaanongeval in Turkije

Bij een ongeval met een kabelbaan in het Turkse Antalya is vrijdag één persoon om het leven gekomen. Zeven anderen zijn gewond geraakt. Nadat een pijler van de kabelbaan was ingestort, is een cabine in bergachtig gebied neergestort, meldt de Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Ali Yerlikaya, op X.

Lees meer »