Ronaldo heeft wel heel opmerkelijke uitleg voor obsceen gebaar dat hem wellicht duur komt te staan

Cristiano Ronaldo (39) heeft een vreemde uitleg gegeven aan zijn obsceen gebaar dat hem de voorbije dagen heel wat kritiek opleverde. “Deze viering straalt kracht en vreugde uit. Het is iets normaal in Europa”, vertelde hij ietwat verrassend tegen de disciplinaire commissie. Mogelijk krijgt de Portugees een schorsing van twee speeldagen, de uitspraak volgt allicht later vandaag. 

Meer krantenkoppen in België

Zeven mensen opgepakt na huiszoekingen over heel België in terreuronderzoek: “Verdachten zouden aanslag hebben voorbereid”

In het kader van een onderzoek naar terreur zijn er in verschillende regio’s in ons land veertien huiszoekingen uitgevoerd. Zeven mensen zijn gearresteerd, meldt het federaal parket. Ook op andere plaatsen in Europa zijn arrestaties uitgevoerd. Verschillende verdachten zijn volgens de Franstalige omroep ‘RTBF’ afkomstig uit Centraal-Azië, waar Islamitische Staat Khorasan, een tak van de terreurgroep IS, actief is.

Lees meer »

Koksijde baart een digitale drieling

Met trots kondigt het lokaal bestuur de geboorte aan van een mooie digitale drieling. Het gaat om de lancering van drie websites. De gemeentelijke webstek (www.koksijde.be) kreeg een make-over en ook de toeristische website (visitkoksijde.be) kreeg een nieuw jasje aangemeten. De gloednieuwe website www.jonginkoksijde.be is de go-to plek waar kinderen, jongeren (en hun ouders) informatie en inspiratie vinden.
The

Lees meer »

Goud voor Ludwig en Marleen

Op zaterdag 6 juli werd het gouden echtpaar Ludwig Mattan en Marleen Coopman uit de Klaverstraat officieel ontvangen in de raadszaal van het gemeentehuis.
The post Goud voor Ludwig en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van “bedankt Joe” door Obama tot de “slechtste president ooit” volgens Trump: zo reageert politiek Amerika op terugtrekken Biden

Nu Joe Biden zich heeft teruggetrokken uit de race om het Amerikaanse presidentschap, komen er vanuit zijn partij massaal veel lofbetuigingen, van Kamala Harris over Barack Obama tot de Clintons. Ook steeds meer Democraten spreken hun steun uit voor Kamala Harris, die door Biden naar voren wordt geschoven als zijn mogelijke opvolger. Vanuit Republikeinse hoek weerklinkt dan weer felle kritiek.

Lees meer »

“Hij sloeg het beest met een metalen stang”: ook Oostenrijkse olympiër beschuldigd van fysieke mishandeling van paard

Het stof rond de zaak-Charlotte Dujardin, de Britse amazone die haar paard sloeg met een zweep, is nog niet gaan liggen of er duikt al een nieuw schandaal op in de paardensport. Ook de Oostenrijker Max Kühner (50), deelnemer aan de Olympische Spelen, is aangeklaagd voor het fysiek mishandelen van een paard. Kühner zou het beest geslaan hebben met een

Lees meer »