LIVEBLOG WESTERLO-CHARLEROI. Rustig begin in het Kuipje

Westerlo ontvangt in het eigen Kuipje Charleroi. Terwijl de Zebra’s nog volop strijd tegen de play-downs, vecht Westerlo voor een zo hoog mogelijke plaats in de Europe play-offs. Volg de wedstrijd via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Milcobel wil ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen

Zuivelbedrijf Milcobel wil zijn ijsjesfabriek Ysco in Langemark verkopen. Reden is dat de ijsmarkt groeit en dat ijsjesbedrijven het best kunnen groeien als ze alleen maar ijs maken. De Amerikaanse investeringsmaatschappij die Ysco wil overnemen heeft groeiplannen met ijs.

Lees meer »

Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’

Bij het begin van de zomervakantie is er ieder jaar Slyps Kermis. Ook dit jaar viel er heel wat te beleven. De wielerorganisatoren van Slyps Sprint kleurden het kermisgebeuren met twee wedstrijden en op maandag was er opnieuw een loopwedstrijd.
The post Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Tadej Pogacar wint na de Giro ook de Tour, met indrukwekkende overmacht. En dus zoekt de Sloveen een nieuwe uitdaging.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idioot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Ondanks dreiging voor luchtaanvallen gaat grootste Oekraïense muziekfestival door

Hoewel Oekraïense steden nog wekelijks worden bestookt met Russische drones en raketten, gaat dit weekend in de hoofdstad Kiev ‘Atlas United’ van start. Het festival, dat een capaciteit heeft van 25.000 bezoekers, wordt verplaatst naar de parking van een shoppingcentrum in Kiev, en kan zelfs binnen doorgaan als er gevreesd wordt voor een luchtaanval. Door de oorlog bestaat de volledige

Lees meer »

LIVE F1. 1-2 voor McLaren met Norris op pole position op Hungaroring, Verstappen wordt derde en ziet Perez crashen in Q1

De Formule 1 is aanbeland bij de GP van Hongarije. De McLaren maakte dit weekend al veel indruk en deed dat in de kwalificatie opnieuw. Lando Norris (24) pakte de polepositie voor ploeggenoot Oscar Piastri. Wereldkampioen Max Verstappen start morgen vanop plaats 3. Perez stelde dan weer teleur en crashte in Q1. Leuke situatie voor de race morgen om 15u.

Lees meer »

Waarom mosselen in de supermarkt zoveel goedkoper zijn dan op restaurant

Tussen de 28 en 32 euro: dat blijkt de courante prijs voor mosselen op restaurant. Toch pakten verschillende supermarkten vorige week uit met promo’s vanaf 2,15 euro per kilogram. Een serieus verschil. Nochtans is mosselen bereiden geen culinair hoogstandje: vijf minuten op het vuur met enkele groenten en klaar, niet waar? We vroegen enkele horeca-uitbaters van waar dat prijsverschil juist

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries plaatst tussenversnelling en zet ‘MVG’ op dubbele achterstand in finale

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »