Zenuwachtige boeren en gevatte dates in eerste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’: “Dat mysterieuze trekt mij aan”

Na de oproepafleveringen van ‘Boer zkt vrouw’ de voorbije zomer, moest de nieuwe lading boeren enkele maanden wachten om de identiteit van hun briefschrijvers te ontdekken, maar op zondag 3 maart om 19.55 uur is het eindelijk zover: dan ontmoeten Niels (32), Robbe (29) en Sanne (33) hun afspraakjes voor een dag vol date plezier. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Biden: “Steun voor Israël onwrikbaar” – Raketten vanuit Irak afgevuurd op Amerikaanse basis in Syrië

Zondagavond zijn vanuit het noorden van Irak raketten afgevuurd op een basis van de door de Verenigde Staten geleide anti-jihadistische coalitie in Syrië. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten werden de raketten afgevuurd richting de basis van Kharab al-Jir. Minstens een raket zou de basis geraakt hebben, een drone die eerst naar de basis werd gestuurd, werd neergeschoten. En

Lees meer »

‘The Crown’ op z’n Hollands: Koningin Máxima krijgt eigen serie

Na de succesreeks ‘The Crown’, over de Britse koningin Elizabeth II, krijgt ook de Nederlandse koningin Máxima een biopic. In de zesdelige serie komt het liefdesverhaal tussen haar en Willem-Alexander tot leven. Nog voor de serie voor het grote publiek beschikbaar is, kondigt streamingsplatform Videoland al een tweede seizoen aan.

Lees meer »

“Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: dit zijn de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift

De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty

Lees meer »

Matthias (30) start als zelfstandig masseur: “Met dank aan een kans tijdens fietsvakanties”

Matthias Verheye is fulltime zorgkundige in het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Deinze. Daarnaast was hij een 10-tal jaar sportverzorger voor een wielerteam Hij deed er sportverzorging en is nu zelfstandig masseur met sport-, relax- en bodymassages aan huis en binnenkort thuis.
The post Matthias (30) start als zelfstandig masseur: “Met dank aan een kans tijdens fietsvakanties” appeared first on KW.be.

Lees meer »

ONZE OPINIE: “Paul Magnette (PS) is geen god en niet almachtig, alleen de verdeeldheid van de anderen kan hem dat maken”

“‘Er komt geen staatshervorming’, zegt PS-voorzitter Paul Magnette. Hij wijst er onder meer op dat het geld kost. Alsof zijn eigen wenslijstje voor de volgende regering geen geld kost. Er is een centrumrechts blok dat zich daartegen zal verzetten, maar zij komen op in gespreide slagorde. Tot vreugde van Magnette”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

Lees meer »

1 Mei Festival dit jaar op de Grote Markt in Kortrijk

Op 1 mei vindt in Kortrijk al voor de dertigste keer het ‘1 Mei Festival’ plaats, dit jaar op de Grote Markt. Het evenement is gratis en trekt ieder jaar een ruim publiek naar de Kortrijkse binnenstad.
The post 1 Mei Festival dit jaar op de Grote Markt in Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Basisschool Het Anker verdwijnt dan toch niet voor betaalbare woningen: “Willen verder investeren in gemeentelijk onderwijs”

De plannen om basisschool Het Anker in Knokke-Heist te slopen om er betaalbare woningen te bouwen, zijn definitief van de baan. Sterker nog: het huidige gemeentebestuur wil er een volledig nieuwe school voor het gemeentelijk onderwijs realiseren. En dat is best opvallend, want één jaar geleden dreigde dat onderwijsnet nog volledig te verdwijnen in de kustgemeente én zorgde het voor

Lees meer »

INTERVIEW. Dirk Kuyt koestert titel met Beerschot: “Even uniek als mooiste momenten bij Liverpool en Feyenoord”

“Mijn naam zal altijd een groot voordeel zijn, soms een nadeel.” Na een mislukt eerste hoofdstuk in Nederland, bij ADO Den Haag, werd het trainerschap in België bij Beerschot voor Dirk Kuyt (43) een voltreffer. Interview met de voormalige cultheld van Feyenoord en Liverpool over zijn visie op voetbal, werken en leven in Antwerpen, én de vraag of er al

Lees meer »

OC Cirkant hoopt op grote opkomst voor Binnen & Buiten in Aartrijke

Fietsen, wandelen en genieten voor het hele gezin: dat is wat OC Cirkant op zondag 28 april te bieden heeft tijdens een nieuwe editie van Binnen & Buiten in Aartrijke. “Iedereen is welkom en kan deelnemen aan de fietssmoefeltocht of de fotozoektocht. De kinderen worden in de watten gelegd met een springkussen, de zevenkamp met volksspelen en een ballonblazer.”
The

Lees meer »