Nieuwe ontslagronde bij gamestudio Electronic Arts

11:52 De Amerikaanse gamestudio Electronic Arts zet 5 procent van zijn personeel aan de deur. Veel sectorgenoten deden dat hem al voor. 

Meer krantenkoppen in België

25.000 toeschouwers zien Girmay nat na-Tourcriterium Herentals winnen

Groene trui Biniam Girmay heeft in een overvol Herentals het na-Tourcriterium Herentals Fietst gewonnen. Bij de na-Tourcriteriums in Aalst en Roeselare stond hij al op het podium, maar in Herentals kwam hij als eerste over de meet. Het was gezellig druk in Herentals. "Het is vooral de ambiance. De wielrenners zijn mooi meegenomen."

Lees meer »

Israël roept op zuiden Gazastrook te evacueren, zeker 70 Palestijnen gedood bij Israëlische aanvallen op Khan Younis

Het Israëlisch leger heeft een deel van de inwoners van Khan Younis, een stad in het zuiden van de Gazastrook, het bevel gegeven om te evacueren, waar het een intensieve operatie zal uitvoeren. Dat laat het Israëlische leger weten op X. Even later zijn bij Israëlische aanvallen op Khan Younis zeker 70 Palestijnen, onder wie vrouwen en kinderen, gedood en

Lees meer »

Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten

Donderdag 1 augustus start de 30ste editie van de orgelconcerten in de Sint-Pieterskerk van Oostkamp. Vijf donderdagen lang kun je luisteren naar verschillende orgelisten op het Pels-orgel of op het Van Eynde-orgel in de Sint-Pieterskerk.
The post Vijf donderdagen puur genieten van 30ste editie orgelconcerten appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We hadden verwacht dat het leger harder zou zijn”: onze reporter wordt 10 dagen reservist in het Belgisch leger

Soldaten laten pompen voor straf, mag niet meer in het Belgisch leger. En voor reservisten zijn onderofficieren en officieren sowieso mild, stelt onze reporter Kasper Goossens vast tijdens zijn tiendaagse opleiding. Vrijwilligers zoals hij, ziet Defensie maar al te graag komen. “Reservisten radbraken, zou een héél slechte pr- en hr-tactiek zijn”, schrijft hij. “Toch heb ik afgezien.”

Lees meer »

Emérance Cortvrienden het café-chantant

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: Emérance Cortvriend en het café-chantant.
The post Emérance Cortvrienden het café-chantant appeared first on

Lees meer »