Nieuwe ontslagronde bij gamestudio Electronic Arts

11:52 De Amerikaanse gamestudio Electronic Arts zet 5 procent van zijn personeel aan de deur. Veel sectorgenoten deden dat hem al voor. 

Meer krantenkoppen in België

“Na zonnig weekend slaat het weer helemaal om”: wat hebben ‘aprilse grillen’ voor ons in petto na paasvakantie?

Men zegt weleens: april doet wat hij wil. Tijdens de tweede maand van de lente laat deze weerspreuk zich regelmatig voelen. Zon, regen, wind, onweer, warmte en koude volgen elkaar soms in sneltempo op. Maar waar komen aprilse grillen vandaan? En wat hebben ze voor ons in petto na dit weekend? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. “Aprilse grillen doen de

Lees meer »

10-tal Leuvense horecazaken gesloten omwille van ongedierte

In Leuven zijn opnieuw een aantal horecazaken gesloten door het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Er zouden sporen van ongedierte, zoals muizen, gevonden zijn. Ook in het najaar moesten al enkele restaurants om die reden de deuren sluiten. De stad organiseerde al infovergaderingen rond ongediertebestrijding.

Lees meer »

Zeven jaar celstraf voor pedofiel (27) met wansmakelijk ‘naaktfotospel’: “Minderjarige meisjes waren makkelijk te domineren”

De 27-jarige Jens H. uit Kontich is veroordeeld tot 7 jaar effectieve celstraf voor het seksueel misbruik en/of de verkrachting van een twintigtal meisjes tussen 10 en 16 jaar. De rechtbank beveelt ook de onmiddellijke aanhouding van Jens H. die niet opdaagde voor het vonnis. Hij lokte minderjarige meisjes in de val via chatkanaal Snapchat. “Level 1 in zijn spel:

Lees meer »

Gianni Vermeersch, geliefd bij ploegmaats, minder bij concurrenten: “Op de fiets ben ik een pitbull, naast de koers een schoothondje”

Tijdens de Ronde van Vlaanderen noemden de VRT-commentatoren zijn naam meer dan vijftig keer. Tijdens Parijs-Roubaix liet Gianni Vermeersch (31) nog vaker van zich horen en eindigde zesde. Een interview met de West-Vlaming van Alpecin-Deceuninck, die van onschatbare waarde is voor ‘MVDP’ maar laag scoort in de populariteitspolls van het peloton. “Ik heb wakker gelegen van mijn imago.”

Lees meer »

Opnieuw botst bestelwagen tegen spoorwegbrug op ’t Gaverke in Waregem

Voor de zoveelste keer is dinsdag op ’t Gaverke in Waregem een lichte vrachtwagen tegen de onderkant van de spoorwegbrug geknald. Op de brug staat nochtans in het groot aangeduid dat de maximale hoogte 2,50 meter is.
The post Opnieuw botst bestelwagen tegen spoorwegbrug op ’t Gaverke in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marktkramers protesteren tegen genderongelijkheid in Mexico

Kleurrijke kraampjes vol sieraden en souvenirs vullen de trottoirs van Mexico-Stad. Maar de gezellige kraampjes voeren ook protest tegen de aanslepende genderongelijkheid in Mexico. De zogenoemde “Mercaditas Feministas” – oftewel “feministische markten” – verkopen stickers en slogans met boodschappen die vrouwenrechten verdedigen.

Lees meer »