Nieuw-Zeelandse regering draait ban op verkoop van sigaretten terug

Nieuw-Zeeland heeft wetgeving vernietigd die de verkoop van sigaretten aan toekomstige generaties zou hebben verboden. Dat heeft de regering donderdag aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

“Twee schamele shows en één finale … Jammer”: Vlaamse artiesten teleurgesteld nu VRT de hakbijl zet in ‘Zomerhit’

De euforie bij de Vlaamse artiesten was groot vorige zomer: eindelijk zetten de grote zenders weer volop in op Vlaamse muziek. VTM zorgde voor ambiance met ‘Tien om te zien’, VRT 1 trok volop de kaart van ‘Zomerhit’. Maar die vreugde is omgeslagen in wanhoop, nu de openbare omroep serieus gaat snoeien in ‘Zomerhit’. “Erg dat onze muziek moet wijken

Lees meer »

Madonna dreigt om show in Miami stil te leggen: “Geef me respect”

Madonna (65) heeft tijdens een show in Miami in de VS haar geduld verloren. “Ik werk me kapot, ik verdien dit. Geef me respect”, zei ze aan het publiek. Maar volgens haar fans op sociale media was die tirade niet voor hen bedoeld. Ze zou zich hebben gericht tegen haar entourage. Er zouden technische problemen zijn geweest en er was

Lees meer »

Aardappelboer blijft langer achter de tralies voor moord op beide dochtertjes

Chris Vanhaverbeke (44) blijft twee maanden langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer dinsdagochtend. De Waardamse landbouwer verblijft sinds november 2022 in de gevangenis nadat hij zijn beide dochtertjes thuis verstikte. Eind februari werd de veertiger nog voor de correctionele rechtbank veroordeeld tot vier maanden cel met uitstel voor partnergeweld.

Lees meer »

Doorgang Mandelbrug komende maand afgesloten voor verkeer

Omwille van een onderboring voor nutsvoorzieningen zal er vanaf 8 april tot en met 8 mei geen verkeer mogelijk zijn van en naar Wakken over de Mandelbrug. Ook het kruispunt Vijvedreef Wakkensteenweg zal afgesloten zijn.
The post Doorgang Mandelbrug komende maand afgesloten voor verkeer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man verschanst zich bij pizzeria in Zwevegem met collectie samoeraizwaarden: speciale eenheden ter plaatse

Speciale eenheden van de politie zijn ter plaatse bij pizzeria Pizza Garden in Zwevegem. Een psychisch kwetsbare man verschanst zich daar in het gebouw en zou in het bezit zijn van een collectie samoeraizwaarden.
The post Man verschanst zich bij pizzeria in Zwevegem met collectie samoeraizwaarden: speciale eenheden ter plaatse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van Quickenborne en Pillen trappen verkiezingscampagne op gang op Veurnse markt

Met de leuze ‘West-Vlamingen zijn superhelden’ trekt Open Vld West-Vlaanderen op 9 juni naar de kiezer. Die boodschap zetten lijsttrekkers Vincent Van Quickenborne (Federaal) en Jasper Pillen (Vlaams) woensdag op een ludieke manier in de kijker op de wekelijkse markt in Veurne.
The post Van Quickenborne en Pillen trappen verkiezingscampagne op gang op Veurnse markt appeared first on KW.be.

Lees meer »