Nieuw-Zeelandse regering draait ban op verkoop van sigaretten terug

Nieuw-Zeeland heeft wetgeving vernietigd die de verkoop van sigaretten aan toekomstige generaties zou hebben verboden. Dat heeft de regering donderdag aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu ook blinde Barbie-pop op de markt

De bekende Barbie-poppen hebben nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij in zijn producten tonen. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »

Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak”

Een verrassing van formaat. De Belgian Young Yellow Tigers met Janne Deleu hebben in het damesvolleybal bij de U18 een zilveren medaille behaald op het Europees kampioenschap dat in Roemenië (Blaj) en Griekenland (Heraklion) werd gespeeld.
The post Janne Deleu grijpt met Young Belgian Yellow Tigers zilver op EK: “Ticket voor WK en het EYOF op zak” appeared first

Lees meer »

CD&VPLUS Blankenberge heeft rapport klaar en trekt ermee op huisbezoek: “Hopelijk weer in bestuur”

De voorbije periode maakte CD&VPLUS een rapport op van de bijna afgelopen legislatuur. Nu gaat de partij met dat rapport op huisbezoek. “Ondanks dat er maar een halve legislatuur beleid kon gevoerd worden, is het rapport over de realisaties indrukwekkend”, zegt lijsttrekker Sandy Buysschaert.
The post CD&VPLUS Blankenberge heeft rapport klaar en trekt ermee op huisbezoek: “Hopelijk weer in

Lees meer »

IJsboerke en Radio2 vieren Belgische Olympische medailles met gratis Frisko’s in Blankenberge

IJsboerke en Radio2 kondigen met trots een unieke samenwerking aan in het kader van de Olympische Spelen in Parijs, die op vrijdag 26 juli starten. De iconische Belgische ijsproducent en de grootste familiezender van Vlaanderen zullen bij elke medaille die een Belgische atleet wint, gratis ijsjes uitdelen aan de Radio2-studio in Blankenberge.
The post IJsboerke en Radio2 vieren Belgische

Lees meer »