Wat Karl Marx al over Bart De Wever wist

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Twee op de drie bestuurders passen rijgedrag aan na krijgen van snelheidsboete, vandaag opnieuw flitsmarathon

Twee op de drie bestuurders passen hun rijgedrag aan nadat ze een snelheidsboete hebben gekregen. Dat blijkt vrijdag uit een enquête die Verkeersveiligheidsinstituut Vias heeft uitgevoerd naar aanleiding van de flitsmarathon van de federale en lokale politie. Afgelopen jaar kreeg 30 procent van de Belgen een verkeersboete, het overgrote deel voor een snelheidsovertreding (80 procent).
The post Twee op de

Lees meer »

Nina Derwael maakt op EK haar comeback aan de brug

Nina Derwael neemt begin mei deel aan het Europees kampioenschap turnen in het Italiaanse Rimini en zal daar haar comeback maken op de brug met ongelijke leggers. Dat heeft turnfederatie Gymfed woensdag meegedeeld. Het EK is voor Derwael vooral een tussenstap richting Olympische Spelen in Parijs.

Lees meer »

“Heule? Is een beetje ver om te leveren.”: drie jongeren veroordeeld voor drugsverkoop na betrapping aan Neerbeekvallei

Drie Kortrijkse jongeren zijn door de rechter veroordeeld voor de verkoop van cocaïne en cannabis. Twee van hen konden aan de Neerbeekvallei in Bissegem bij Kortrijk betrapt worden. “Dankzij mijn arrestatie kon ik mijn leven opnieuw een andere wending geven”, aldus één van hen.
The post “Heule? Is een beetje ver om te leveren.”: drie jongeren veroordeeld voor drugsverkoop na

Lees meer »

Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats in Luik en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”

Net zoals bij de mannen was bij de vrouwen de laatste klassieker van dit voorjaar van het goede te veel voor de wereldkampioene. Lotte Kopecky (28) eindigde achtendertigste na haar eerste kennismaking met koersen tussen Bastenaken en Luik. Een first date met optie op meer. “Met meer frisheid in de benen ligt ook deze koers binnen mijn mogelijkheden.” Grace Brown

Lees meer »

Hanne, Marthe en Julia eind 2024 voor het eerst samen op het grote scherm in nieuwe film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’

Hanne Verbruggen (30), Marthe De Pillecyn (27), en Julia Boschman (21) schitteren vanaf 18 december 2024 in een nieuwe K3-film, die de titel ‘K3 en het lied van de zeemeermin’ krijgt. Dat heeft Studio 100 zonet aangekondigd. Het is al de achte K3-film, maar het is ook de eerste keer zijn dat Hanne, Marthe en Julia samen te zien zullen

Lees meer »

Huis onbewoonbaar na zware woningbrand in Lede

In Lede is een huis onbewoonbaar door een zware brand. De bewoner kon zijn huis op tijd verlaten en raakte niet gewond. Het vuur ontstond op de begane grond, maar verspreidde zich snel. De binnenkant van het huis was na de brand volledig vernield.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Stormy weather

01:00 Omdat geen moeite ons te veel is bij het schrijven – sommigen zullen zeggen ‘het vullen’ – van deze rubriek, en omdat correcte informatie een handelsmerk is van De Tijd, hebben wij ons intensief gebog…

Lees meer »