Verdachte van de moord op rapper Bigidagoe opgepakt

De vermoedelijke moordenaar van de Nederlandse rapper Bigidagoe is opgepakt in Parijs.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen

De Kleutervrienden, Camping Eugène en de VZW Zombietrail organiseren op zondag 21 april, ter gelegenheid van het schoolfeest van kleuterschool De Loopbrug, het tweede Stadens kampioenschap stokpaard rijden.
The post Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nancy (50) bezoekt plek in Amerika waar haar broer tien jaar geleden verongelukte: “Hij kreeg daar zelfs een gedenkplaat”

Precies tien jaar nadat Nancy Lefevere (50) haar broer verloor bij een tragisch ongeval in de Verenigde Staten, bezocht ze afgelopen week de plek van het drama. Ze plaatste er een kaarsje en in plaats van intens verdriet, overviel de Zedelgemse een gevoel van warmte. “Kristof is daar intens gelukkig geweest”, vertelt ze. “Nu weet ik precies waarom.”
The post

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Coach Hayen, ontspannen Vanaken en andere Club-spelers arriveren aan stadion

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Presidentiële overgangsraad in Haïti officieel opgericht

De langverwachte presidentiële overgangsraad van Haïti is officieel opgericht, een maand na de aankondiging van het aftreden van de omstreden premier Ariel Henry. De vorming van het orgaan, dat zal proberen de openbare orde en stabiliteit te herstellen in het Caribische land, is officieel gemaakt door een decreet dat werd ondertekend door Henry en gepubliceerd in het Staatsblad.

Lees meer »

Brengt boze buurman paardenevents aan Gaverbeek in Waregem in gedrang? “Als het aan ons ligt, worden alle wedstrijden hier afgeblazen”

Het conflict tussen een buurman en Sport Vlaanderen over evenementen op terreinen naast recreatiedomein De Ster in Waregem escaleert. Vorig jaar dwong de buurman met succes de annulering van jumpingwedstrijden af wegens geluidsoverlast. Dit weekend staat een dressuurwedstrijd gepland, terwijl de vergunning eigenlijk nog ontbreekt. Volgens zijn advocate Griet Cnudde zijn de activiteiten storend en illegaal. “Maar telkens onze aanvraag

Lees meer »