Explosies Amsterdam mogelijk gelinkt aan moord op rapper Bigidagoe

De Nederlandse recherche houdt er rekening mee dat drie explosies in de nacht van dinsdag op woensdag in Amsterdam te maken hebben met de schietpartij afgelopen weekend in de hoofdstad, waardoor rapper Bigidagoe omkwam. De ontploffingen houden vermoedelijk verband met elkaar, aldus de politie woensdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee begeleiders naar huis, hoofdcoach zal niet op de bank zitten: spionagezaak op Spelen beroert de gemoederen

De spionagezaak blijft niet zonder gevolgen. Het Canadees Olympisch Comité heeft twee begeleiders van het vrouwenvoetbalteam naar huis gestuurd. Het gaat om assistent-coach Jasmine Mander en analyticus Joseph Lombari. Het tweetal wordt verantwoordelijk gehouden voor het bespieden van de training van Nieuw-Zeeland, de eerste opponent op de Spelen, met een drone.

Lees meer »

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »

Israël roept op zuiden Gazastrook te evacueren, zeker 70 Palestijnen gedood bij Israëlische aanvallen op Khan Younis

Het Israëlisch leger heeft een deel van de inwoners van Khan Younis, een stad in het zuiden van de Gazastrook, het bevel gegeven om te evacueren, waar het een intensieve operatie zal uitvoeren. Dat laat het Israëlische leger weten op X. Even later zijn bij Israëlische aanvallen op Khan Younis zeker 70 Palestijnen, onder wie vrouwen en kinderen, gedood en

Lees meer »

PS “diep gekwetst” door toespraak van koning Filip op 21 juli

PS kon de toespraak van koning Filip naar aanleiding van de nationale feestdag niet smaken. Dat laat voorzitter Paul Magnette woensdag blijken in een interview met La Libre. De vorst zei dat de verkiezingsuitslag een kans biedt op een “nieuw samenhangend project”, maar daar maken de Franstalige socialisten voorlopig geen deel van uit.

Lees meer »

Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge

Er is een definitieve investeringsbeslissing genomen voor de bouw van een waterstoffabriek in Zeebrugge. Dat hebben de verscheidene bedrijven achter het project donderdag bekendgemaakt. Ook de gemeenten stappen in het project.
The post Finaal groen licht voor waterstoffabriek in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »