Telecomoperatoren hielden 28 miljoen frauduleuze sms’en tegen op vier maanden

Het Stop Phishing-project waarvoor minister van Telecom Petra De Sutter (Groen) 2,5 miljoen euro uittrekt, is een groot succes. Proximus en Telenet hielden samen al 28 miljoen frauduleuze sms’en tegen voor hun klanten in de afgelopen vier maanden. Het project bindt nu ook de strijd aan tegen valse e-mails.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Glazen schietspoel’ van Picanol verrijst in Ieper: “Ons personeel krijgt het mooiste uitzicht”

Talloze ramen zijn geplaatst in de nieuwe schietspoel van Picanol om 450 medewerkers zicht te bieden op de Ieperse torens en Heuvellandse bergen. De werf zit op schema en tegen januari wordt het nieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen.
The post ‘Glazen schietspoel’ van Picanol verrijst in Ieper: “Ons personeel krijgt het mooiste uitzicht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Mocht Pogacar na zijn irreële raid op de Strade ook Luik inpalmen, schuift hij nog naast Van der Poel als man van het voorjaar”

Luik-Bastenaken-Luik zondag, zeldzame ontmoeting tussen giganten dit voorjaar. Zijnde Mathieu van der Poel versus Tadej Pogacar. Al hadden we voor La Doyenne daar ook graag de namen van Remco Evenepoel en Primoz Roglic bijgezet. Een zoveelste val dit voorjaar besliste er anders over. Het stemt onze analist Michel Wuyts droef. Tegelijk ziet hij hoe de Belgen gretig datgene pakken waar

Lees meer »

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »

Alles wat we nu weten over de Israëlische vergeldingsaanval op Iran

Israël heeft in de vroege ochtend van vrijdag aanvallen uitgevoerd op de Iraanse stad Isfahan. Volgens berichten van Iraanse staatsmedia zijn lichtflitsen boven de derde stad van het land gezien en explosies gehoord. Zo zou er een ontploffing zijn geweest nabij de luchthaven van Isfahan, waar zich ook een militaire basis bevindt. De nucleaire installaties in Isfahan zouden volgens Teheran

Lees meer »

Theater XV brengt ‘Grijze Garnalen’ op de planken: tragikomedie over kwieke oudere

Op vrijdag 19 april brengt Theater XV het stuk ‘Grijze Garnalen’ in première op het podium van het Gemeenschapshuis in Sint-Kruis. Het stuk brengt het verhaal van Berten, een landbouwer op rust die door toedoen van zijn kinderen zijn erf moet omruilen voor een seniorenresidentie.
The post Theater XV brengt ‘Grijze Garnalen’ op de planken: tragikomedie over kwieke oudere appeared

Lees meer »

LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS (20u op VTM 2). Kan Van Gerwen in Rotterdam revanche nemen voor teleurstelling van vorig jaar?

De Premier League darts houdt vanavond halt in Nederland. Ahoy in Rotterdam is het decor en Michael van Gerwen heeft er wat recht te zetten, want vorig seizoen sneuvelde hij er al in de kwartfinale. ‘MvG’ is wel in vorm: hij won vorige week in Birmingham. Toont hij dat meteen tegen wereldkampioen Luke Humphries? En wat kan Luke Littler? Volg

Lees meer »

Kopecky (38ste) ziet vanuit achtergrond hoe vroege vluchtster Brown wint in Luik: “Het volgend jaar iets anders aanpakken”

Grace Brown (31) heeft de achtste editie van Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. Zij haalde het in de spurt van Elisa Longo Borghini (32) en Demi Vollering (27). De Britse tijdrijdster kwam op het einde bijna ten val, maar herstelde net op tijd. De renster van FDJ werd al twee keer tweede, maar weet nu haar eerste monument binnen te halen. Lotte Kopecky

Lees meer »

Baggerwerken voor bouw nieuwe Scheldetunnel gestart

In Antwerpen zijn de baggerwerken voor de nieuwe Scheldetunnel gestart. De bouwheer baggert eerst een tijdelijke vaargeul in de bodem van de Schelde, zodat schepen tijdens de werken kunnen blijven doorvaren. Daarna wordt een sleuf gegraven voor de tunnel die er moet komen. Als alles volgens plan verloopt, wordt de Scheldetunnel tegen 2030 in gebruik genomen.

Lees meer »

“Het eiland van Pippi Langkous” is “van fenomenaal strategisch belang” om ons te beschermen tegen Rusland

Schattige stadjes, mooie natuur én de thuis van Pippi Langkous: het Zweedse eiland Gotland is misschien wel een populaire vakantiebestemming, voor Zweden en de NAVO is het vooral een strategische parel. Op zo’n 5 kilometer van Villa Kakelbont worden verschillende militaire gebouwen uit de grond gestampt. “Elke Russische beweging kan gevolgd en gecontroleerd worden.”

Lees meer »

Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs

House of Talents Spurs Dames heeft haar tweede versterking beet voor het seizoen 2024-2025. Na Asha Ndabukiye komt nu ook Emma Vindevogel het team van coach Bruce Minne versterken.
The post Emma Vindevogel versterkt Kortrijk Spurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wielercommentator Ine Beyen doorstond doodsangsten in ‘Special Forces’: “Ik dacht: ik ga mijn kinderen nooit meer zien”

Eigenlijk had Natalia (43) moeten deelnemen aan het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’, maar een gebroken pink deed de makers uitkijken naar een geschikte vervangster. Dat werd voormalig wielrenster Ine Beyen (36). Zij twijfelde geen seconde, maar had amper tien dagen om zich voor te bereiden op de uitdaging. En toen raakte ze nog geblesseerd, vertelt ze in ‘Story’. “Ik

Lees meer »

Opnieuw berichten dat ‘Bloedhond van Poetin’ Kadyrov (47) terminaal is: beelden tonen hoe hij roerloos vergadering voorzit

Er zijn opnieuw berichten opgedoken dat het niet goed zou gaan met de Tsjetsjeense leider en ‘Bloedhond van Poetin’ Ramzan Kadyrov (47). Volgens de onafhankelijke Russische krant ‘Novaya Gazeta Europe’ lijdt hij aan pancreasnecrose, is hij terminaal ziek en wordt er aan zijn opvolging gewerkt. Het team van Kadyrov publiceerde daarop – weinig overtuigende – beelden van de leider terwijl

Lees meer »

Infoavond De Brug/N-VA/Open VLD met notaris en adviseur in Ingelmunster

Op woensdag 24 april nodigt het kartel De Brug/N-VA/Open VLD notaris Liene Van Den Bosch en financieel adviseur Bob Staes uit voor een toelichting omtrent zorgvolmachten, schenkingen, testamenten en huwelijks- en samenlevingscontracten in ’t Ontmoetingscentrum.
The post Infoavond De Brug/N-VA/Open VLD met notaris en adviseur in Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een belangrijke goal, maar nadien ook een rotmoment waar hij nog veel aan zal denken: bekijk dé momenten van De Bruyne tegen Real

Kevin De Bruyne stond er opnieuw tegen Real Madrid. Onze landgenoot scoorde een kwartier voor affluiten de 1-1 in het Etihad Stadium, waardoor het nog tot verlengingen en penalty’s kwam. Toch zal hij waarschijnlijk ook nog vaak denken aan die ene grote kans die hij in minuut 82 over trapte (vanaf 2’34” in onderstaande video). Hieronder een blik op de

Lees meer »