Ook Belgische tak The Body Shop failliet verklaard

17:33 De Belgische tak van de Britse cosmeticaketen The Body Shop is dinsdag door een Nederlandse rechtbank failliet verklaard. Dat meldt de Nederlandse zender RTL Z. Het kantoor van de curator bevestigt he… 

Meer krantenkoppen in België

Kledingmerk Esprit vraagt faillissement aan: Brugse winkel sluit definitief

Het kledingmerk Esprit heeft maandag het faillissement aangevraagd in België in het kader van een zogenaamde omvangrijke herstructurering. In totaal zijn de 15 Belgische winkels in eigen beheer hierbij betrokken, 148 werknemers zullen naar alle waarschijnlijkheid hun job verliezen. In West-Vlaanderen valt de schade mee: enkel de vestiging in Brugge moet sluiten.
The post Kledingmerk Esprit vraagt faillissement aan: Brugse

Lees meer »

Kloenstappers wandelen van AZ Delta in Rumbeke naar Gentbrugge voor goede doel

Zes leden van de Kloenstappers, de wandelclub die vijf jaar bestaat, wandelen op zondag 21 april van AZ Delta in Rumbeke naar de Kloen-Bubble ID Familiedag van het UZ Gent in Gentbrugge. De leden laten zich sponsoren ten voordele van Bubble ID.
The post Kloenstappers wandelen van AZ Delta in Rumbeke naar Gentbrugge voor goede doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Russische aanvallen verlammen Oekraïne, Zelensky smeekt om nieuwe wapens: “Zijn regering moet misschien Kiev verlaten”

Rusland krijgt vrij spel in het Oekraïense luchtruim: met drones, raketten en glijbommen bestookt het massaal Oekraïense steden. President Zelensky smeekt westerse leiders om dringend extra Patriot-luchtafweer te leveren. Ook de NAVO maakt zich zorgen. Hoe groot is het tekort aan wapens bij de Oekraïners? “Ik word stilaan zeer pessimistisch over het verloop van de oorlog”, zegt luitenant-kolonel Tom Simoens,

Lees meer »

Duursporter Matthieu Bonne (30) krabbelt recht na zijn mislukte recordpoging: “Ik hallucineerde. Ik zag ‘s nachts een vrouw met een hondje op de piste lopen”

Duursporter Matthieu Bonne (30) heeft voor het eerst in zijn waanzinnige carrière moeten opgeven tijdens een van zijn vele bovenmenselijke uitdagingen. Het lopen van ruim vier marathons per dag, gedurende zes dagen én nachten na elkaar, zou zijn derde wereldrecordpoging zijn geweest in één jaar. Is de opgave al doorgedrongen, en wat met zijn lijf? “Ik dacht vooraf nog: misschien

Lees meer »

Na exit bij ‘Big Brother’ doet gehate Ashley haar verhaal: “Ik zou opnieuw twintigduizend euro uit de groepspot halen”

Ze haalde in ‘Big Brother’ de eindmeet nét niet, maar Ashley (33) mag zich wel tot meest beruchte kandidate van dit seizoen kronen. Met dank aan de 20.000 euro die de Nederlandse blondine uit de groepspot deed verdwijnen. In dit gesprek blikt Ashley terug op haar keuzes, vertelt ze over haar strategie en laat ze haar licht schijnen over de

Lees meer »

Vietnamese zakenvrouw (67) ter dood veroordeeld “in showproces van ongeziene omvang” voor oplichten van bank voor miljarden

De 67-jarige Vietnamese vastgoedtycoon Truong My Lan zou elf jaar lang een van de grootste banken van het land hebben opgelicht voor miljarden. Voor die aanklacht moest de zakenvrouw voor de rechter verschijnen. Een ongezien spektakelproces, zo klonk het bij waarnemers. Het ging om een van de grootste bankfraudes ooit wereldwijd. Ze riskeerde de doodstraf en dat verdict heeft ze

Lees meer »

Het leek nobel, maar bleek een dekmantel voor pedofilie: hoe een schatrijke beleggingsadviseur een weerzinwekkend dubbelleven leidde

De succesvolle Streamz-serie True crime Belgium spit voor de nieuwste aflevering het gruwelijke verhaal uit van Pieter Ceulen (68). Deze Nederlandse beleggingsadviseur uit Antwerpen leidde een hallucinant dubbelleven als pedofiel. Met 19 jaar cel én 15 jaar terbeschikkingstelling kreeg hij een zware straf. Opmerkelijk: intussen is hij alweer op vrije voeten. Hij woont in een luxeappartement in Amsterdam.

Lees meer »

Politie achtervolgt wegpiraat van Herentals tot Antwerpen

De lokale politie van de zone Neteland heeft vannacht samen met de federale wegpolitie een auto achtervolgd van Herentals tot Antwerpen. De bestuurder had een overtreding begaan en weigerde te stoppen voor de politie. Hij vluchtte weg en beging tijdens de achtervolging nog tal van andere inbreuken.

Lees meer »