Gezocht in Anzegem: zaalwachter en buschauffeur

Gemeente Anzegem is op zoek naar een nieuwe zaalwachter voor de sporthal. Sinds het vertrek van de vorige zaalwachter Patrick Wannyn, vindt de sportdienst geen nieuwe vrijwilligers meer. Er is ook een vacature voor buschauffeur vrij.

Wannyn vertelt: “Ik deed het graag, maar het blijft een job met verantwoordelijkheid. Je staat niet enkel in voor het openen en sluiten van alle deuren, maar je moet bijvoorbeeld ook de kleedkamers proper houden en sportgroepen de weg wijzen.” Als zaalwachter kan je rekenen op een vrijwilligersvergoeding van 16 euro per engagement van 2 uren met een maximum van 2 keer per dag.

Er is ook dringend nood aan een nieuwe buschaufeur. “We zijn op zoek naar iemand met een rijbewijs D. Als buschaufeur van Bonanza sta je in voor het leerlingenvervoer bij turn- en zwemactiviteiten, buitenschoolse kinderopvang en andere jeugdactiviteiten”, klinkt het bij de personeelsdienst. (LM)

Interesse? Passeer gerust eens langs de Sportdienst of neem contact op met de Personeelsdienst via 056 69 44 56 of via [email protected]

The post Gezocht in Anzegem: zaalwachter en buschauffeur is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Zesde slachtoffer overleden na steekpartij in winkelcentrum in Sydney, 40-jarige dader was bekende bij politie

Bij een steekpartij in een winkelcentrum in de Australische stad Sydney zijn zes doden gevallen: vijf vrouwen en één man. Er zijn ook acht mensen gewond geraakt. Eerder was er sprake van vijf dodelijke slachtoffers, maar de politie laat weten dat er intussen nog een vrouw aan haar verwondingen is overleden. Het gaat om de moeder van de negen maanden

Lees meer »

KIJK. Bianca Censori laat schoenen thuis voor dagje Disneyland met Kanye West

Heel wat bezoekers van het Amerikaanse Disneyland keken met grote ogen naar de twee grote sterren die voorbij hen wandelden. Niemand minder dan Kanye West en Bianca Censori genoten zelf van een dagje in het themapark. Censori had daarbij opnieuw een speciale outfit aan. Geen halfnaakte look deze keer, maar wel eentje zonder schoenen. En dat bleef niet onopgemerkt, aangezien

Lees meer »

Claudine en Christiaan samen met pensioen: “Ze noemen ons zelfs Nicole en Hugo”

Claudine Goethals (60) en Christiaan De Waele (59) zijn na carrières van respectievelijk 24 en 40 jaar op exact dezelfde dag met pensioen gegaan bij het metaalverwerkend bedrijf Sobinco. Op hun laatste dag werden ze in de bloemetjes gezet door hun collega’s. “Veel koppels zouden nooit samen willen werken maar wij zijn altijd samen uit, samen thuis”, zegt Claudine.
The

Lees meer »

“Het is een wonder dat Anderlecht steeds weer wegkomt met voetbal dat soms gewoon niet goed genoeg is”

Anderlecht heeft de macht gegrepen in de Champions’ Play-offs. Paars-wit is de nieuwe leider na een zege tegen Union, maar sprankelen deden de tot tien herleide Brusselaars echter (opnieuw) niet, zo vond Marc Degryse. “Anderlecht drijft puur op rendement. Het wil de titel en de manier waarop doet er niet toe.” Onze huisanalist ziet ook dat “alle rust weg is”

Lees meer »

Top van rechts-conservatief Europa toch van start gegaan in Sint-Joost-ten-Node, burgemeester grijpt in

De top van kopstukken van rechts-conservatieve politici uit verschillende Europese landen is dan toch gestart in evenementenzaal Claridge in Sint-Joost-ten-Node. Eerder werd het evenement verboden in andere Brusselse gemeenten. Burgemeester Emir Kir, die pas op de valreep op de hoogte werd gebracht, heeft echter met onmiddellijke ingang een politiebevel uitgevaardigd om de bijeenkomst ook in zijn gemeente te annuleren. De

Lees meer »

Rusland uitgenodigd voor Wereldoorlog II-herdenking in Normandië, maar Poetin niet welkom

Rusland zal worden uitgenodigd voor de viering van de 80ste verjaardag van D-Day, de geallieerde landingen in Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar de Russische president Vladimir Poetin zal moeten thuisblijven: hij staat niet op de gastenlijst. De organisatie van de herdenking, Mission Libération, kondigde dinsdag aan dat de president niet welkom is vanwege de Russische oorlog in Oekraïne.

Lees meer »