Einde van de herfst in zicht? KMI voorspelt volgende week “lenteachtig weer”

Na maanden van ochtendgrijs, regenbuien en donkere avonden krijgen we volgende week mogelijk een eerste vroege opstoot van de lente.

 

Meer krantenkoppen in België

Prijsduiven vliegen op West-Vlaams voeder: dit familiebedrijf staat al 60 jaar tot de wereldtop

Het nieuwe duivensportseizoen is weer helemaal uit de startblokken geschoten en ook bij duivenvoederspecialist Vanrobaeys schakelen ze een versnelling hoger. Het Rekkemse familiebedrijf geldt al zestig jaar als een van de absolute autoriteiten in het wereldje en is de grootste producent in België. “Onze voeding gaat de wereld rond.”
The post Prijsduiven vliegen op West-Vlaams voeder: dit familiebedrijf staat al

Lees meer »

Aandeelhouder, sta op uw strepen

16:17 De komende weken roepen de beursgenoteerde bedrijven hun aandeelhouders samen voor hun jaarlijkse algemene vergadering. Ondanks het stoffige imago van die bijeenkomsten valt daar vaak heel wat informa…

Lees meer »

Geplande trajectcontrole in Diksmuide zorgt voor frustraties bij bestuur: “In die straat heeft het geen enkele zin”

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is vorige week op plaatsbezoek geweest in Diksmuide nadat het stadsbestuur zich in de media negatief had uitgelaten over de geplande trajectcontrole in de De Breyne Peellaertstraat in het centrum van de stad. “Jullie hebben die zelf goedgekeurd”, haalt oppositieraadslid Kurt Vanlerberghe (Vooruit) uit. “Ja, maar wel met een plan in het achterhoofd en

Lees meer »

VS en Japan willen veiligheidsalliantie versterken

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de Japanse premier Fumio Kishida vandaag ontvangen voor een staatsbezoek. Beide leiders zullen het in Washington hebben over de militaire samenwerking tussen de twee landen. De VS willen die samenwerking met Japan versterken en ook hun strijdkrachten in het Aziatische land moderniseren.

Lees meer »