DEME verhoogt dividend met 40 procent na sterke winstsprong

08:00 De marieme bouwgroep trekt het dividend met 40 procent op tot 2,1 euro bruto per aandeel. Aandeelhouders profiteren zo mee van de stijging van de nettowinst met 44 procent dankzij de sterke groei van … 

Meer krantenkoppen in België

LIVE BURNLEY-BRIGHTON (16u). Halen Vincent Kompany en co hun broodnodige zege tegen Brighton?

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

“Een van de best onderhouden molens in Vlaanderen”: boek voor 70-jarige Zuid-Abdijmolen in Koksijde

De Zuid-Abdijmolen in Koksijde krijgt een boek om zijn zeventigste verjaardag te vieren. Sinds de feestelijke inhuldiging op 19 april 1954 groeide de molen uit tot een van de Koksijdse visitekaartjes. Ook het afscheid van molenaar Patrick Geryl, die na 35 jaar zijn molenpet aan de kapstok hangt, speelde een rol in de publicatie.
The post “Een van de best

Lees meer »

Afsluitende hamburger op Waregem Koerse kan leiden tot celstraf en 12.000 euro schadevergoeding

Een afsluitende hamburger na Waregem Koerse 2022 leverde een 39-jarige man uit Tielt een zure nasmaak op. Er dreigt voor de rechtbank in Kortrijk een werkstraf van 60 uren of een celstraf van 8 maanden, een boete en een fikse schadevergoeding van ruim 12.000 euro op verdenking van weerspannigheid. Zelf vroeg hij de vrijspraak.
The post Afsluitende hamburger op Waregem

Lees meer »

Oppositie wint parlementsverkiezingen in Zuid-Korea

In Zuid-Korea heeft de sociaalliberale Democratische Partij (DP) haar meerderheid in het parlement aanzienlijk vergroot bij de parlementsverkiezingen van woensdag. Dat blijkt uit de exitpolls. Daarmee stevent de conservatieve partij PPP van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol af op een nederlaag.

Lees meer »

Vietnamese zakenvrouw (67) ter dood veroordeeld “in showproces van ongeziene omvang” voor oplichten van banken voor tientallen miljarden

De 67-jarige Vietnamese projectontwikkelaar Truong My Lan zou elf jaar lang de grootste banken van het land hebben opgelicht voor tientallen miljarden. Voor die aanklacht moest de zakenvrouw voor de rechter verschijnen. Een ongezien spektakelproces, zo klonk het. Het ging om een van de grootste bankfraudes ooit wereldwijd. Ze riskeerde de doodstraf en dat verdict heeft ze ook te horen

Lees meer »

LIVEBLOG LIVERPOOL-ATALANTA. De Ketelaere en Atalanta maken brandhout van Liverpool, Rode Duivel pakt uit met assist

Atalanta kijkt in de kwartfinales van de Europa League Liverpool in de ogen. Een moeilijke opgave voor de ploeg uit Bergamo, want de troepen van Jürgen Klopp zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat

Lees meer »