Navalny’s team zegt tegengewerkt te worden in poging om herdenkingsdienst te organiseren: “Nog geen rouwzaal gevonden”

De organisatie van een herdenkingsdienst voor de Russische opposant Aleksej Navalny, die in een strafkamp overleed, wordt volgens zijn team tegengewerkt door de Russische autoriteiten. “Na een dag zoeken hebben we nog steeds geen rouwzaal gevonden”, zegt Navalny’s woordvoerder Kira Jarmysch.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Joost Klein en Mustii laten volle AFAS Live meezingen tijdens ‘Eurovision In Concert’

Een kleine maand voor het Eurovisiesongfestival van start gaat in Zweden, kregen fans al een voorproefje van verschillende kandidaten. Topfavorieten zoals Zwitserland, Kroatië en Italië waren aanwezig in AFAS Live in Amsterdam om te tonen wat ze in hun mars hebben. De mannen van de Lage Landen mochten ook niet ontbreken. De Brusselse Mustii liet de volle zaal meezingen met

Lees meer »

Belgisch record geëvenaard! Club Brugge blijft op koers om ons land beste Europese coëfficiënt ooit te bezorgen

Een record geëvenaard! Na de zege van Club Brugge én de kwalificatie voor de halve finale van de Conference League staat België knap op 14.200 punten. Ons land evenaart zo het recordseizoen van vorig jaar, wat aantal verzamelde coëfficiëntpunten op één seizoen betreft. Maar aan die achtste plaats op de UEFA-ranking verandert hoe dan ook niets meer.

Lees meer »

LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. 0-1 voor Liverpool na penalty van Salah!

Bergamo maakt zich klaar voor wat een historische avond Europees voetbal kan worden. ? Volg het hier. Liverpool lijkt na het zware verlies van vorige week uitgeteld in de Europa League, maar met The Reds weet je nooit. Charles De Ketelaere moet vrede nemen met een plek op de bank. Zorgt Liverpool voor de verrassing van de avond? Volg het

Lees meer »

Christ Vandevijvere (50) gaat volgend seizoen bij Club Roeselare aan de slag: “Mooie club met sterke achterban”

Club Roeselare, dat in 2B nog steeds kans maakt op een eindrondeticket en promotie naar eerste provinciale, heeft zijn zoektocht naar een nieuwe trainer afgerond. De keuze viel op de 50-jarige Christ Vandevijvere, die nu nog aan de slag is bij SK Westrozebeke. In het verleden was hij ook al aan de slag bij Langemark, Staden, Kortemark, Diksmuide en SK

Lees meer »

CD&V vreest ongelukken met tractoren bij nieuw tracé Donkerweg

Het gemeentebestuur wil de Donkerweg in Langemark afwerken ter hoogte van het bufferbekken en de Melkweg, maar kiest volgens CD&V een onveilig tracé. “Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er hier geen zwakke weggebruiker onder de wielen van een mastodont terechtkomt”, zei Leen Louwagie (CD&V).
The post CD&V vreest ongelukken met tractoren bij nieuw tracé Donkerweg appeared

Lees meer »

Recordaantal personeelsleden slachtoffer van agressie op trein, tram of bus. Deze vier getuigen: “Hij greep mijn arm en wilde me uit trein gooien”

15 gevallen van agressie per dag. Dat is de harde realiteit voor het personeel van het openbaar vervoer. Vorig jaar ontvingen de openbaarvervoerbedrijven NMBS, De Lijn, MIVB en TEC in totaal 5.598 meldingen, 891 medewerkers waren afwezig als gevolg van agressie. Onaanvaardbaar, en daarom roepen ze in een campagne samen op tot respect. Twee treinbegeleidsters, een controleur en een trambestuurster

Lees meer »

“Dit is een droom”: Joshua (29) mag optreden tijdens recordeditie van De Gevleugelde Stad in Ieper

Nooit eerder trok zoveel volk naar De Gevleugelde Stad voor circus en straattheater van internationaal niveau. Ook talent uit eigen stad zette de boel in vuur en vlam. “Een droom die uitkomt”, zegt Ieperling Joshua Van Bost.
The post “Dit is een droom”: Joshua (29) mag optreden tijdens recordeditie van De Gevleugelde Stad in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »