Wedstrijd in vierde provinciale gestaakt door vechtpartij tussen spelers en supporters

Een voetbalwedstrijd in vierde provinciale is zaterdagavond stopgezet nadat een massale vechtpartij ontstaan was tussen spelers en supporters van beide ploegen.

 

Meer krantenkoppen in België

Packraften, of hoe je de Westhoek op een nieuwe manier kan ontdekken: “Op het water beleef je de natuur anders”

Sinds kort kan je de Westhoek op een nieuwe manier ontdekken. Met een opgerolde opblaasboot op de rug trek je afwisselend op het water of op het land door prachtige landschappen. “Je beleeft door te packraften de natuur helemaal anders vanop het water, omdat je er echt tussen zit”, vertelt initiatiefnemer Mathias Michielsen.
The post Packraften, of hoe je

Lees meer »

Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie

Het nieuwste pilootproject ‘Junior Lifeguards’, een samenwerking met verzekeraar AXA Belgium, Stad Nieuwpoort en IKW, zet sterk in op strandveiligheid. Kinderen tussen 8 en 16 jaar worden spelenderwijs vertrouwd gemaakt met enkele basisbeginselen van strandbewustzijn, strand- en waterveiligheid en EHBO.
The post Pilootproject ‘Junior Lifeguards’ wil jongeren warm maken voor strandreddersgebeuren: “Een win-win-winsituatie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Asbestopruiming in Aalst gaat nog 3 weken duren: “Alle deeltjes worden verzameld, laten niets aan toeval over”

Het zal wellicht nog 3 weken duren voordat al het asbest is opgeruimd, dat vrijkwam na een grote brand vorige maandag in de Eugeen Bosteelsstraat in Aalst. Vorige week heeft de brandweer de straat en alle daken en gevels afgespoten, zodat de asbestdeeltjes zich niet verder zouden verspreiden. Maar dat was niet voldoende, op advies van experten is een gespecialiseerde

Lees meer »

Corona-alarm gaat af bij Belgische delegatie: “Al enkele olympiërs zijn niet kunnen afreizen door positieve test”

Covid werpt opnieuw zijn schaduw over de Olympische Spelen. En dat heeft Team Belgium al aan den lijve ondervonden. Zo mochten enkele Belgische atleten de voorbije dagen niet naar Parijs vertrekken door een positieve test, dat bevestigde BOIC-hoofdarts Johan Bellemans deze ochtend. Ook het coronaprotocol wordt aangescherpt in Parijs, al is er opnieuw een grote "maar" aan verboden.

Lees meer »

Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare

Het Na-Tourcriterium in Roeselare werd afgetrapt met een individuele tijdrit over een ronde. Daarin bleek Yves Lampaert, de winnaar van de tijdrit van de Tour de France van 2022 in Kopenhagen, de beste. Mathieu van der Poel won vervolgens het Na-Tourcriterium.
The post Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weer ruzie binnen Open Vld na benoeming Goedele Liekens als senator: “Ze maken het groter dan het is. Stop it”

Dat Goedele Liekens (Open Vld) via een achterpoortje – als gecoöpteerd senator – weer een job krijgt in de Wetstraat, doet enkele liberalen zoals vanouds publiekelijk over de straatstenen rollen. Andere Open Vld’ers zien dat met lede ogen aan. Of hoe een zitje in “het sterfhuis” voor een tweespalt in de partij zorgt. “Beseffen ze niet dat het één voor

Lees meer »