Wedstrijd in vierde provinciale gestaakt door vechtpartij tussen spelers en supporters

Een voetbalwedstrijd in vierde provinciale is zaterdagavond stopgezet nadat een massale vechtpartij ontstaan was tussen spelers en supporters van beide ploegen.

 

Meer krantenkoppen in België

Eperon d’Or publiceert magaboek over sneakers en sneakercultuur

Het museum Eperon d’Or brengt met ‘Sneaker Gold: een inleiding in de wereld van sneakers en sneakercultuur’ een nieuwe publicatie uit. “Het magaboek is als het ware een reisverslag van de twee jaar durende museumtrip door sneakerland”, zegt schepen van Musea Kurt Himpe.
The post Eperon d’Or publiceert magaboek over sneakers en sneakercultuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”

“Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan

Lees meer »

‘Wann kommt der Bus?’

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post ‘Wann kommt der Bus?’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van

Lees meer »

Divo gaat als kampioen naar Promo 2: “Hoogtepunt in vijftien jaar”

Ze waren al zeker van promotie, de meisjes van Divo in Promo 3 in Ingelmunster, maar de kers op de taart ontbrak nog: de titel. Die hebben ze binnengehaald, na een spannende wedstrijd in een zinderende sfeer. “Dit is het hoogtepunt in vijftien jaar volley!”
The post Divo gaat als kampioen naar Promo 2: “Hoogtepunt in vijftien jaar” appeared first

Lees meer »

Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst

Het nieuwe initiatief van de Wijkcafés in Oostende kende maar een matige opkomst van een 25-tal mensen. Toch waren deelnemers erg tevreden over de nieuwe aanpak. “Ik ben veel meer gehoord dan op een wijkraad”, formuleerde één van hen.
The post Mooi nieuw initiatief Wijkcafé kent lage opkomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Veertien doden bij Israëlische inval op Westelijke Jordaanoever”

Tijdens een inval door het Israëlische leger in het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever zijn zeker veertien doden gevallen. Dat meldt de Palestijnse Rode Halve Maan. De Israëli’s beweerden eerder bij de inval “tien terroristen” gedood te hebben. De operatie in het noorden van het bezette Palestijnse gebied duurde meer dan veertig uur. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

Emiel (98) belandde met auto in gevel door fout van andere bestuurder: “Dat veel mensen zeggen dat ze mijn rijbewijs moeten afpakken, vind ik erg”

Emiel Schrevens (98) belandde afgelopen vrijdag met zijn wagen in de gevel van Hubo aan de Diestsesteenweg in Lubbeek. Gelukkig kan hij het nog navertellen. “Dit is mijn eerste ongeval in de 75 jaar dat ik rijd, en dan was ik nog niet in fout. Maar toch zeggen veel mensen neem die oude man zijn rijbewijs af. Dat vind ik

Lees meer »

“Oekraïense oorlog had allang gedaan kunnen zijn”: geheimen van de vredesgesprekken met Rusland onthuld

Oekraïne moest z’n leger reduceren tot hooguit 85.000 soldaten en 342 tanks. Dat was één van de Russische eisen tijdens de vredesgesprekken die er in de eerste weken van de oorlog zijn geweest. Moskou overwoog in ruil zelfs om de Krim terug te geven, schrijft het maandblad ‘Foreign Affairs’. Dat bemachtigde een schat aan nooit naar buiten gebrachte details. “De

Lees meer »

Crisis in Franstalig België: MR steunt toch enkele decreten van coalitie nadat PS en Ecolo “stekker uit regering hebben getrokken”

Na de pijnlijke breuk binnen de regering van de Franse Gemeenschap over een veelbesproken decreet over de hervorming van het hoger onderwijs, hebben meerderheidspartijen MR, Ecolo en PS woensdag toch een spoor van eenheid getoond door gezamenlijk een reeks decreten goed te keuren in het parlement. Zo kregen verschillende decreten van ministers van PS en Ecolo de steun van coalitiepartner

Lees meer »

Magistraat die in opspraak kwam na ontslag minister Van Quickenborne treft geen schuld

De magistraat die in opspraak kwam na de terreuraanslag in Brussel vorig jaar, omdat een belangrijk dossier niet werd aangepakt, heeft geen fouten gemaakt. Dat stelt een intern tuchtonderzoek waarover Het Nieuwsblad bericht. Het "vergeten" dossier leidde tot het ontslag van toenmalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD). "Iedereen moet in de spiegel kijken", reageert die nu.

Lees meer »

Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen

De Kleutervrienden, Camping Eugène en de VZW Zombietrail organiseren op zondag 21 april, ter gelegenheid van het schoolfeest van kleuterschool De Loopbrug, het tweede Stadens kampioenschap stokpaard rijden.
The post Tweede kampioenschap stokpaard rijden voor iedereen appeared first on KW.be.

Lees meer »