Nog snel een voorraad chocolade aanleggen, een goed idee?

Nooit eerder was de prijs van cacao zo hoog als nu. Daardoor blijft ook chocolade duurder worden. Is het dan een slimme zet om nog snel een voorraadje snoepgoed in te slaan?

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Uit een telling blijkt dat 10% van de honden in natuurgebieden zonder leiband loopt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe staat het nu met ‘Rust’, 2,5 jaar na het schietincident en wie draagt de gevolgen?

De openbare aanklagers die de leiding hebben in de rechtszaak rond ‘Rust’, hebben begin deze week opnieuw stevig uitgehaald naar Alec Baldwin (66). Ze beweren dat de acteur “schaamteloos heeft gelogen” om zichzelf vrij te pleiten. Dit is de zoveelste twist sinds het fatale schietincident op 21 oktober 2021. Bijna 2,5 jaar later blijft het incident de Amerikaanse acteur achtervolgen.

Lees meer »

Griekse fans laten Brugse Markt vol afval achter en brengen graffiti aan: “Zo snel mogelijk verwijderen”

De Griekse fans van PAOK hebben de Markt van Brugge donderdag achtergelaten als een kleine vuilnisbelt. Het plein lag bezaaid met afval, blikjes bier en glazen flessen. Maar vooral: op heel wat plaatsen werd graffiti aangebracht. Dat stuit op onbegrip bij burgemeester Dirk De fauw (CD&V).
The post Griekse fans laten Brugse Markt vol afval achter en brengen graffiti aan:

Lees meer »

Lichaam gevonden in zoektocht naar verdwenen Nederlandse student in Noorwegen

Tijdens de zoektocht naar een Nederlandse student van in de twintig in Noorwegen is vrijdagavond een lichaam gevonden. De jonge man verdween woensdag tijdens een bergwandeling met twee medestudenten. Alhoewel het lichaam nog officieel geïdentificeerd moet worden is de familie al op de hoogte gebracht, zo melden Noorse media. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken kan de vondst van het

Lees meer »

Brugse binnenstad stroomt vol met PAOK-fans, enkelingen bestuurlijk aangehouden: “Andere bedoelingen dan match bijwonen”

Een 2.000-tal Griekse PAOK-fans toverden donderdagmiddag de Brugse binnenstad om tot één groot voetbalfeest. Buiten af en toe wat vuurwerk, luid gejoel en gezang verliep de middag en vooravond voorlopig zonder al te grote incidenten. De politie onderschepte wel een voertuig met vijf Griekse supporters die in het bezit waren van boksbeugels. Het vijftal werd bestuurlijk aangehouden.

Lees meer »

Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in de natuur”

Vanaf april start een nieuwe lessenreeks ‘body & mind-wandelingen’ met lesgever Tatianna Dejaegere. Deze lessenreeks combineert wandelen met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er zijn tien outdoortrainingen voorzien. De start is op woensdag 10 april, aan de sluis in Spiere.
The post Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in

Lees meer »