Veel hinder op Rijksweg nadat vrachtwagen grote hoeveelheid slib verliest

Dinsdagavond verloor een vrachtwagen een hoeveelheid slib op de Rijksweg. Doordat de brandweer de handen vol had met het opruimen van de smurrie ontstond er serieuze verkeershinder tussen het kruispunt van de Groenestraat met de Iepersestraat.

Omstreeks 18.30 uur reed een vrachtwagen op de Rijksweg richting Izegem. Ter hoogte van het kruispunt met de Iepersestraat moest de tractor plots serieus remmen waardoor er een grote hoeveelheid slib vrijkwam uit zijn aanhangwagen. De smurrie lag zowel op de cabine van de vrachtwagen als op het wegdek. De brandweer werd opgeroepen om de Rijksweg te reinigen. Onder ander een container van de stad werd aangeleverd om de smurrie in te scheppen. Door het voorval ontstond er serieuze verkeershinder op de Rijksweg.

The post Veel hinder op Rijksweg nadat vrachtwagen grote hoeveelheid slib verliest is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde Vautmans reageert op aantijgingen in Knack-artikel: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen”

Een uitgebreid artikel in Knack verwijt Europarlementslid en lijsttrekker Hilde Vautmans (Open Vld) toxisch leiderschap en het foutief aanwenden van Europese middelen. “Ik kan alle aantijgingen tegenspreken met documenten”, reageert de Truiense politica. En over dat toxisch leiderschap: “Het ging er soms hard aan toe, maar ik heb iedereen rechtvaardig proberen te behandelen.”

Lees meer »

“Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over

Lees meer »

Sluze Kermesse in Middelkerke tijdens het pinksterweekend

Sluze Kermesse, de jaarlijkse kermis die Middelkerke in vuur en vlam zet, staat weer voor de deur. Van 16 mei tot 20 mei staat het pinksterweekend bol van activiteiten en festiviteiten voor jong en oud. Het is niet alleen een feest voor de inwoners van de Middelkerke, maar trekt ook jaarlijks tal van bezoekers van buitenaf aan.
The post

Lees meer »