Restaurant Puro 26 van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene failliet

Een zaak openen of overnemen is nooit zonder risico. Dat beseft Aisha Van Zele (39) van ‘The Sky Is The Limit’ maar al te goed. Puro 26, het Antwerps restaurant dat ze samen met haar vriend Miguel Dheedene (49) overnam, is zopas failliet gegaan. Het verlies loopt op tot zo’n 321.000 euro, schrijft Dag Allemaal. 

Meer krantenkoppen in België

Droomfabriek-eclair voor schrikkeljarige David Wemel bij bakkerij Soete:“Voor mijn elfde verjaardag”

De Droomfabriek lanceerde vorige zaterdag een oproep voor initiatieven om mensen te verrassen die maar eens om de vier jaar op 29 februari hun verjaardag kunnen vieren. Bakker Wouter Soete uit Heule liet weten dat iedereen die dan bij hem langskwam een eclair zou krijgen. Een van de schrikkeljarigen die zijn eclair kwam ophalen, was Groen-gemeenteraadslid David Wemel.
The post

Lees meer »

“Hij heeft seks met drie vrouwen”: moordenaar Joran van der Sloot is ook in gevangenis populair

Hoewel hij een levenslange straf uitzit voor de moord op twee vrouwen, blijft de Nederlander Joran van der Sloot (36) ook in de gevangenis populair bij het andere geslacht. Een woordvoerder van het Nationaal Penitentiair Instituut van Peru, waar van der Sloot is opgesloten, vertelt aan ‘New York Post’ dat hij er seks heeft met minstens drie verschillende vrouwen.

Lees meer »

Na de ontslagen bij Barry Callebaut: hoe groot is de business achter het Belgiche exportproduct bij uitstek

Chocoladeproducent Barry Callebaut wil 500 jobs in ons land schrappen. Maar hoe groot is de chocolademarkt in ons land? Maken we onze reputatie op gebied van kwaliteit ook waar in de cijfers? Hoeveel chocolade produceren we en wie koopt die allemaal? En betekenen die ontslagen een kantelpunt? Wij doken samen met chocolade-econoom Filip Abraham (KU Leuven) in de cijfers. “Kwaliteit

Lees meer »

Basta lanceert nieuwe campagne voor herbruikbare verpakkingen in Tielt

Sinds 2022 kan je bij verschillende Tieltse horecazaken kiezen voor een herbruikbare verpakking voor afhaalmaaltijden. Voor dat Basta-project, waarvoor vzw WOP! de krachten bundelt met de stad Tielt, wordt nu een nieuwe promotiecampagne gelanceerd.
The post Basta lanceert nieuwe campagne voor herbruikbare verpakkingen in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 70 wapens in beslag genomen tijdens huiszoeking bij Franse acteur Alain Delon

Bij een huiszoeking in de woning van de Franse acteur Alain Delon in Douchy-Montcorbon, in het departement Loiret, zijn maar liefst 72 vuurwapens en meer dan 3.000 patronen in beslag genomen. Dat heeft het parket van Montargis dinsdag bekendgemaakt. De zwaar zieke acteur heeft “geen enkele toestemming om een vuurwapen te bezitten”, benadrukte het gerecht in een communiqué.

Lees meer »

Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt

In de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde er omstreeks 3 uur een zwaar ongeval langs de Stationstraat in Moorslede. Een man reed er met zijn wagen vanuit Passendale naar het centrum van Moorslede toe, maar knalde plots tegen een geparkeerde wagen.
The post Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste West-Vlaamse rumclub komt in Koekelare: “Rum is nóg diverser dan whisky”

Op vrijdag 8 maart om 20 uur start de allereerste West-Vlaamse rumclub, genaamd Siren’s Call, met hun eerste tasting in hun hoofdkwartier Rocktailz in de Bovekerkestraat 198 in Bovekerke. De oprichters Bjorn Dewulf en Jorijn Vandenweghe hadden al ervaring met de handel in whisky, rum en andere sterke dranken met Rocktailz. Later sloot Thomas Vervoort zich aan.
The post Eerste

Lees meer »

Moeder Sanda Dia schrijft open brief na heisa over proces-Acid: “Dit moet stoppen, Sanda’s ziel moet kunnen rusten”

De moeder van Sanda Dia heeft in een open brief gereageerd op de commotie rond het proces van Acid, die veroordeeld is omdat hij de namen van (ex-)Reuzegommers heeft genoemd op YouTube. Ze vraagt om haar overleden zoon niet langer als martelaar te gebruiken. "Rechtvaardigheid doen aan Sanda kan door paal en perk te stellen aan achterhaalde dooprituelen. Rechtvaardigheid voor

Lees meer »

Masood (35) serveert dagelijks gratis frieten en hamburger aan daklozen in Oostende: “Ons geloof inspireert ons om anderen te helpen”

Een Pakistaanse pitaverkoper uit Oostende serveert elke dag frietjes met een hamburger aan daklozen die bij hem komen aankloppen. Zomaar, omdat het ook mensen zijn. “Mensen hebben nog te vaak een vertekend beeld van moslims, maar het is onze religieuze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij”, zegt Masood Ahmad (35).
The post Masood (35) serveert dagelijks gratis

Lees meer »