Na slechte resultaten: restaurant Puro 26 van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene failliet

Een zaak openen of overnemen is nooit zonder risico. Dat beseft Aisha Van Zele (39) van ‘The Sky Is The Limit’ maar al te goed. Puro 26, het Antwerps restaurant dat ze samen met haar vriend Miguel Dheedene (49) overnam, is zopas failliet gegaan. Het verlies loopt op tot zo’n 321.000 euro, schrijft Dag Allemaal. 

Meer krantenkoppen in België

Trump wil dat Biden IQ-test aflegt: “Dan weten we waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”

In een bericht op zijn socialmediaplatform ‘Truth Social’ heeft Amerikaans ex-president Donald Trump (77) opnieuw uitgehaald naar zijn Democratische rivaal en huidig president Joe Biden (81). Volgens Trump moet Biden, die gisteren zijn jaarlijkse medische onderzoek onderging, ook een IQ-test afleggen. “Misschien komen we er dan achter waarom hij zulke vreselijke beslissingen neemt”, aldus Trump.

Lees meer »

Schrikkelfeestnamiddag in oc de Stekke

Het is al een traditie dat de ouderenverenigingen en het lokaal dienstencentrum de handen in elkaar slaan voor een feestmiddag eind augustus. Op schrikkeldag donderdag 29 augustus nodigen dezelfde partners het publiek uit voor een tweede namiddag in het voorjaar. V.l.n.r. op de foto Lutgarde Quequin is voorzitter van Okra, Henk Vandenbroucke is de centrumleider
The post Schrikkelfeestnamiddag in oc

Lees meer »

Politierechter en advocaat over de mogelijkheid om auto af te pakken: “Je kan 59.000 km strontzat rondrijden voor je wordt gecontroleerd”

Hardleerse verkeersdelinquenten kruipen vaak achter het stuur ondanks een rijverbod. Middelvinger inbegrepen. De 45-jarige man die zondag stomdronken twee wielertoeristen de dood injoeg, reed al tien jaar zonder geldig rijbewijs. Kan de politierechter niet beter ook het voertuig in beslag nemen? “Dat doén wij ook”, zegt Siegfried Stallaert, politierechter in Aalst. Hoe vaak wordt dat toegepast? En wanneer kan het?

Lees meer »

Groot tekort aan plasma in Vlaanderen, donorcentrum in Beringen doet oproep: “Iemand die ziek is, heeft 9 zakken nodig”

Er is dringend nood aan meer plasmadonoren in de 14 donorcentra in Vlaanderen. Er is in het begin van het jaar al een oproep geweest waardoor er even meer plasma gedoneerd werd, maar intussen is dat stilgevallen. Het donorcentrum in Beringen doet nu een oproep om plasma te doneren. "Plasma wordt ontzettend veel gebruikt, ook voor onze medicatie en schoonheidsmiddelen",

Lees meer »

Dronken doodrijder wielertoeristen riskeert levenslang rijverbod, zware boete én celstraf

De 45-jarige man die in dronken toestand twee dodelijke slachtoffers maakte toen hij zondag inreed op een groep wielertoeristen, riskeert een hoge boete, een rijverbod en een gevangenisstraf. Wie bepaalt waarvoor hij precies vervolgd wordt, en welke straffen staan daar dan op? En welke straffen kregen bestuurders met een vergelijkbaar ‘palmares’? “De straffen kunnen allemaal opgeteld worden.”

Lees meer »