Guardiola vergelijkt Haaland met Ronaldo en Messi: “Zelfs zij kwamen op die leeftijd niet aan zo’n cijfers”

De Champions League is na enkele maanden terug. Kevin De Bruyne en Jeremy Doku trekken met Manchester City naar het Deense Kopenhagen. Neemt de titelverdediger een optie op de volgende ronde? Volg het op de voet in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Waarom het onderzoek naar Sven Pichal (44) waarschijnlijk weer voor maanden vertrokken is

Voormalig radiopresentator Sven Pichal (44) verschijnt op 18 maart voor de raadkamer in Antwerpen. Het parket zal er vragen om hem naar de correctionele rechtbank door te verwijzen. Maar de radiomaker zelf vindt dat nog niet álles onderzocht is. “Wij zullen bijkomend onderzoek vragen”, bevestigt zijn advocaat Walter Damen. Of waarom het onderzoek wellicht opnieuw geopend zal worden en opnieuw

Lees meer »

“Nederlandse rapper Bigidagoe doodgeschoten in Amsterdam”

Een 26-jarige Amsterdammer is zondagochtend vroeg om het leven gekomen door een schietpartij in de buurt van het Amsterdamse station Sloterdijk, meldt een politiewoordvoerder. Volgens ‘Het Parool’ gaat het om rapper Bigidagoe van rapformatie Zone6, maar de politie bevestigt dat niet. De woordvoerder kon ook niet zeggen of het slachtoffer een bekende was van de politie.

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer

Op het assisenproces tegen Ridoan Oudaha (43) zijn de getuigenverhoren over de persoonlijkheid van Jill Himpe (36) woensdagavond afgerond. Opnieuw benadrukten meerdere getuigen dat het slachtoffer bang was van haar agressieve ex-partner. Ook de problemen in hun hamburgerrestaurant kwamen aan bod.
The post Assisen Scalpelmoord – Oudaha gebruikte eerder al geweld tegen het slachtoffer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niemand die weet hoeveel zonevreemde woningen Vlaanderen telt

Zonevreemde woningen staan in zones waar wonen in principe niet is toegelaten. Meestal gaat het dan om landbouwgrond, bossen, parken of natuurgebied. Navraag bij het departement Omgeving van de Vlaamse overheid leert dat men zelfs daar niet weet om hoeveel huizen het gaat, ­omdat het er zoveel zijn. De schattingen lopen erg uiteen, van 150.000 tot wel 800.000 woningen. In

Lees meer »

Natalia doorbreekt stilte na geschrapte reeks “Back to reality”: “Programma is helemaal anders uitgedraaid dan bedoeld”

Het doel van "Astrid en Natalia: back to reality" was helemaal anders dan wat de pers ervan heeft gemaakt. Dat zegt Natalia Druyts in een reactie op het veelbesproken realityprogramma dat na 1 aflevering is afgevoerd. Volgens haar zijn tijdens de opnames zaken misgelopen wat tot conflicten leidde met de crew, maar alles zou intussen zijn uitgepraat.

Lees meer »

Kokonuts Youth Bar wordt dé jongerenhotspot in Koksijde

Deze zomer lanceert de jeugddienst een bruisende pop-upjeugdhotspot aan Sportpark Hazebeek in Oostduinkerke. De Kokonuts Youth Bar wordt dé place to be waar Koksijdse jongeren elkaar kunnen ontmoeten.
The post Kokonuts Youth Bar wordt dé jongerenhotspot in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joelja Navalnaja krijgt Europees Parlement stil met pakkende toespraak: “Poetin zal boeten voor de dood van Aleksej”

Joelja Navalnaja, de vrouw van de overleden oppositieleider Aleksej Navalny, heeft een pakkende toespraak gegeven in het Europees Parlement. Ze haalt hard uit naar de Russische president Vladimir Poetin. "Hij is de leider van een criminele bende met moordenaars en vergiftigers. Poetin zal boeten voor wat hij gedaan heeft met Aleksej, met buurland Oekraïne en met mijn Rusland."

Lees meer »

CD&V maakt de bocht en wil euthanasie bij vergevorderde dementie toelaten: “Wat ons betreft mag debat morgen starten”

CD&V wil praten over euthanasie bij dementie. Dat zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi in een interview dat dit weekend verschijnt. “We willen de discussie over leven en dood niet overlaten aan partijen die weinig of zeer ruime morele grenzen hebben.” De partij zal binnenkort haar leden om groen licht vragen om te bekijken onder welke strikte voorwaarden euthanasie mogelijk is bij

Lees meer »

Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde strikt niemand minder dan Clouseau voor exclusief benefietconcert in Oostende

Op 19 november viert Kiwanis Bachten de Kupe La Joconde haar vijfde verjaardag. De serviceclub met 18 dames uit groot-Alveringem, Veurne en de kust zet zich in voor kansarme kinderen uit eigen regio. De vereniging verkoopt hiervoor opnieuw aperoboxen, maar kijkt ook uit naar een exclusieve samenwerking met Clouseau, op zaterdag 16 maart in Oostende.
The post Kiwanis Bachten de

Lees meer »