Brandje in F1? ‘Red Bull-teambaas Christian Horner geadviseerd om op te stappen na urenlange ondervraging’

Red Bull-teambaas Christian Horner zit in nauwe schoentjes. Verschillende Britse bronnen melden dat gewezen F1-baas Bernie Ecclestone hem geadviseerd heeft om zijn ontslag in te dienen, nadat hij afgelopen vrijdag urenlang ondervraagd is over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe lokalen voor rijschool

De Rijschool VTI Ieper neemt vanaf vrijdag 23 februari nieuwe lokalen in gebruik om zo hun groeiende werking optimaal te kunnen verzekeren. De secundaire school op dezelfde site heeft hiervoor ruimte afgestaan waardoor ze nu over extra kantoor-, eet- en opbergruimte beschikken.
The post Nieuwe lokalen voor rijschool appeared first on KW.be.

Lees meer »

William en Catherine willen geen kil internaat voor George: wordt dit de nieuwe luxe-school van de jonge prins?

Prins George wordt dit jaar elf. Dat betekent dat hij bijna naar de middelbare school moet. Kroonprins William (41) en prinses Catherine (41) gaan al volop op prospectie: zij brachten deze week een bezoekje aan de prestigieuze St Edward’s School in Noord-Oxfordshire, lokaal beter gekend als ‘Teddies’. Hoe verloopt het leven in de prestigieuze gangen van het instituut, waar een

Lees meer »

Twee jaar cel voor heroïneverslaafde man die na tien winkeldiefstallen met totale buit van 19.000 euro betrapt werd

Een 41-jarige man uit Verviers is veroordeeld tot twee jaar cel voor een hele reeks diefstallen. De man stal onder meer cosmetica, maar vooral schakelaars in een elektrogroothandel. “De buit bedroeg maar liefst 18.848 euro.”
The post Twee jaar cel voor heroïneverslaafde man die na tien winkeldiefstallen met totale buit van 19.000 euro betrapt werd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht voor stem- en telbureaus

Op zondag 9 juni zijn er Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, is men in Langemark-Poelkapelle nog op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om een taak te vervullen in een stem- of telbureau.
The post Vrijwilligers gezocht voor stem- en telbureaus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkeersproblemen aan station van Brugge door boerenprotest

Donderdagmorgen zakten heel wat boeren met hun tractor af naar de achterkant van het station in Brugge, waar de burelen van het VAC gevestigd zijn. Dat zorgde voor de nodige verkeersproblemen.
The post Verkeersproblemen aan station van Brugge door boerenprotest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duizenden Oekraïners zoeken naar vermiste dierbaren: “Ik moet al een jaar en vijf maanden met de onzekerheid leven of mijn man nog leeft of niet”

In Oekraïne worden sinds het begin van de Russische invasie op 22 februari 2022 meer dan 30.000 mensen vermist. Het gaat niet alleen om soldaten, maar ook om burgers en kinderen die de afgelopen 24 maanden zijn verdwenen. Duizenden familieleden leven in kwellende onzekerheid, maar geven de zoektocht naar hun vermiste dierbaren niet op. De Oekraïense journalist en fotograaf Evgeniy

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Spoedzitting VN-Veiligheidsraad om bloedbad bij hulpkonvooi – Israëlische demonstranten trekken met geweld Gaza even binnen

De VN-Veiligheidsraad is donderdagavond Belgische tijd met spoed samengekomen over de dood van ruim honderd Palestijnen bij de verdeling van noodhulp in Gaza. Het bloedbad heeft de hoop op een spoedig wapenbestand getemperd, zo zegt het Witte Huis. In ons land willen Groen en Vooruit de situatie in Gaza nu dringend opnieuw bespreken in de federale regering. Lees hier de

Lees meer »