Twintiger overleden en meerdere gewonden, onder wie twee kinderen, bij zware crash in Oudsbergen

Maandagmiddag is een dodelijk ongeval gebeurd op de Weg naar Opglabbeek in Oudsbergen. Een twintiger kwam er om het leven. Er vielen ook verschillende gewonden, onder wie twee kinderen. De weg is volledig afgesloten tussen Plockroy en het industrieterrein van Opglabbeek.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde Vandermeeren schreef mee aan nieuwe VRT-serie ‘Juliet’: “Ook voor mij is het erg spannend”

In opvolging van de razend populaire reeks ‘Chantal’, maar van een heel ander slag, zendt VRT1 vanaf zondag 3 maart om 20.45 uur de zesdelige politieserie ‘Juliet’ uit, die zich afspeelt in De Haan. Het hoofdpersonage, de locatie en de eerste twee afleveringen zijn bedacht door de Torhoutse voormalige thrillerauteur Hilde Vandermeeren, bijgestaan door scenarist Roel Mondelaers. “De serie werd

Lees meer »

Jan en Christiane vieren diamanten huwelijksjubileum

Op zondag 25 februari vierden Jan Wemaere (87) en Christiane Detailleur (82), samen met de familie, hun diamanten huwelijksverjaardag. De echte huwelijksverjaardag was al op 28 december 2023. Zestig jaar geleden gaven Jan en Christiane elkaar hun jawoord. Oud-schooldirecteur en diocesaan inspecteur Jan Wemaere (afkomstig uit Poperinge) en onderwijzeres Christiane Detailleur (afkomstig uit Roeselare) dachten
The post Jan en Christiane

Lees meer »

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel reageren sarcastisch op sneer van bekende komiek: “We hebben zijn mening zeker meegenomen”

‘Morgen beter’, zo heet het derde album van boezemvrienden Jelle Cleymans (38) en Jonas Van Geel (39). “We bedachten eerst de titel, en daarna pas de plaat”, vertelt Jonas. “Onze missie was om in deze donkere tijden een hoopvol album maken.” Reporter Jarne vraagt zich af of het duo rekening heeft gehouden met de commentaar die komiek Xander De Rycke

Lees meer »

Blaffende honden verjagen inbrekers in Ledegem

Vrijdagochtend probeerden dieven een slag te slaan langs de Cardijnlaan in Ledegem. De dieven werden echter opgeschrikt door enkele blaffende honden en namen, zonder buit, het hazenpad.
The post Blaffende honden verjagen inbrekers in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen baas op de tweede carnavalsdag in Oostende

Prins Sheba en Prinses Pink Lady hebben hun eerste dag van de driedaagse van het carnavalsweekend in Oostende overleefd. Zaterdag stond volledig in het teken van de kinderen met een kindercimateirsestoet door de binnenstad en een mini-kloeffeworp. Ondanks de regen kwam er toch heel wat volk opdagen.
The post Kinderen baas op de tweede carnavalsdag in Oostende appeared first on

Lees meer »