Twintiger overleden bij zwaar ongeval, ook verschillende gewonden onder wie twee kinderen

Maandagmiddag is een dodelijk ongeval gebeurd op de Weg naar Opglabbeek in het Limburgse Oudsbergen. Een twintiger kwam er om het leven. Er vielen ook verschillende gewonden, onder wie twee kinderen. De weg is volledig afgesloten tussen Plockroy en het industrieterrein van Opglabbeek.

 

Meer krantenkoppen in België

Zaak ontploft: anonieme bron lekt vermeende WhatsApp-conversatie van Horner met jongedame, Red Bull-teambaas reageert kort

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten die de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag zou hebben gestuurd. En die berichten, die wij konden inkijken, bevestigen dat er wel degelijk iets aan de hand was tussen de twee.

Lees meer »

Spiegeltheater kiest voor een tragikomedie van Mathias Sercu

Een rollercoaster van emoties, dat belooft de cast van ‘Een Sneeuwwit Vogeltje’ de toeschouwer van de jongste productie van het Spiegeltheater. Ze spelen het stuk zes keer met de première op 15 maart in de Spiegelkapel op de Ruiter.
The post Spiegeltheater kiest voor een tragikomedie van Mathias Sercu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is dit griepvirus verdwenen door onze lockdowns? “Zou eerste keer zijn dat we zo’n virusstam uitroeiden door ons gedrag”

Het lijkt erop dat we in onze poging om het coronavirus terug te dringen, ook een bepaald griepvirus hebben doen uitsterven. Het influenza B/Yamagata-virus is sinds het voorjaar van 2020 van de kaart verdwenen. En dat is goed nieuws voor ons allemaal: griepvaccins kunnen hierdoor effectiever óf goedkoper worden. Waarom? En hoe zeker zijn wetenschappers dat dit griepvirus voorgoed weg

Lees meer »

“Voetbal is oorlog”: Valencia, dat Vinícius Junior rauw lust, kijkt al tijdje uit naar topper tegen Real

Valencia-Real Madrid is niet zómaar een competitiewedstrijd, vanavond om 21.00u. Rumble in the jungle. Een hele stad maakt zich op voor een warm onthaal van ‘Pinocchio’ Vinícius Júnior, die vorig seizoen Valencia betichtte om een club te zijn met racistische fans. Valencia, dat vorige week kreunde en huilde onder een hevige flatbrand, aast op revanche. ‘De Koninklijke’ zet zich schrap.

Lees meer »

Drie Amerikanen en Rus gelanceerd naar ISS

Drie Amerikanen en een Rus zijn vertrokken naar het International Ruimtestation (ISS). De zogenaamde Crew-8 werd zondagavond laat (lokale tijd) gelanceerd met een ‘Crew Dragon’ van het ruimtevaartbedrijf SpaceX van techmiljardair Elon Musk. Dat heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gemeld.

Lees meer »

Dokterswoning naast gemeentehuis van Komen wordt verkocht: “Het bestuur ontwikkelt zijn eigen stadskankers”

Afgelopen week werd het Komense gemeentebestuur met spoed bijeen geroepen. Inzet van het debacle: de potentiële aankoop van de voormalige dokterswoning naast het gemeentehuis. De oppositie is niet te spreken over de gang van zaken. “Is het nu al de bedoeling dat het bestuur stadskankers ontwikkelt?”
The post Dokterswoning naast gemeentehuis van Komen wordt verkocht: “Het bestuur ontwikkelt zijn eigen

Lees meer »