Tot 17.000 liter olie gelekt in grond en rivier in provincie Luxemburg

In het Luxemburgse Marbehan is sinds vorige week tussen 14.000 en 17.000 liter olie gelekt in de grond en in een rivier. Een analyse moet vaststellen hoe vervuild de gelekte olie is, aldus burgemeester Serge Bodeux.

 

Meer krantenkoppen in België

Briljant voor Eddy en Jeannette

Eddy Verbeiren (geboren in Brugge op 25 oktober 1938) en Jeannette Janssens (geboren in Brugge op 17 december 1939) uit de Vaartstraat in Brugge vierden zondag hun 65ste huwelijksjubileum in Salons Denotter in Zedelgem.
The post Briljant voor Eddy en Jeannette appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewapende personen doden minstens achttien mensen in Nigeria

In Nigeria hebben gewapende personen minstens achttien mensen gedood. Ze gingen in het dorp Mbacher, in de staat Benue, van huis tot huis en dwongen de bewoners met hen mee te gaan, om hen vervolgens dood te schieten, zo heeft een plaatselijke verantwoordelijke gezegd. Hij gaf “lokale terroristen” de schuld van het bloedbad. Een politiewoordvoerder bevestigde het incident en zei

Lees meer »

Opmerkelijke beelden tijdens Nederlandse tv-uitzending: redacteuren steken middelvingers naar elkaar op

Wie maandag naar de uitzending van het Nederlandse programma ‘Editie NL’ keek, werd daar geconfronteerd met opmerkelijke beelden. Toen er live geschakeld werd naar ‘RTL Nieuws’, was op de achtergrond te zien hoe twee redacteuren elkaar de middelvinger toonden. Ze werden op hun gedrag aangesproken, laat een woordvoerder van RTL weten aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer »