Tot 17.000 liter olie gelekt in grond en rivier in provincie Luxemburg

In het Luxemburgse Marbehan is sinds vorige week tussen 14.000 en 17.000 liter olie gelekt in de grond en in een rivier. Een analyse moet vaststellen hoe vervuild de gelekte olie is, aldus burgemeester Serge Bodeux.

 

Meer krantenkoppen in België

“Elk kind verdient een vrolijke verjaardag”: gemeente Kuurne lanceert verjaardagsbox voor gezinnen in armoede

Wist je dat kinderen die in armoede leven vaak over het hoofd worden gezien op hun verjaardag? Sinds maandag 4 maart wil de gemeente Kuurne daar voor eens en altijd komaf mee maken. Het Sociaal Huis Kuurne wil deze speciale dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. In samenwerking met de gemeentelijke sociale diensten lanceert de gemeente Kuurne nu de verjaardagsbox

Lees meer »

Spurs ontvangt zondag de hekkensluiter

Zondagnamiddag ontvangt House Of Talents Kortrijk Spurs hekkensluiter Basketball Brunehaut. Met nog vier wedstrijden te gaan is een topvijfplaats niet uitgesloten.
The post Spurs ontvangt zondag de hekkensluiter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vroeger wilde de hele wereld een Van Hool, nu is de spaarpot leeg: “Dat zelfs De Lijn liever voor Chinese bussen kiest, knaagt”

Ze stonden in de jaren 60 mee aan de wieg van het massatoerisme per bus, de allereerste dubbeldektouringbus rolde uit hun fabriek en zowat elke Belg heeft ook ooit al in een Van Hool gezeten. Toch staat de iconische busbouwer uit Lier — na 77 jaar nog steeds een familiebedrijf — voor een wellicht zware herstructurering. Hoe is het zover

Lees meer »

Gender reveal kent hilarisch einde wanneer mama helemaal onder kleurstof zit

De West-Vlaamse Eva en Davy uit Houthulst hebben zich tijdens hun gender reveal een deuk gelachen. Het koppel moest een voetbal kapot trappen om het geslacht van hun toekomstige baby te weten te komen, maar dat liep hilarisch mis. Eva kwam helemaal onder de kleurstof te zitten. Maar zo wisten ze dus wel heel duidelijk dat hun kindje een jongetje

Lees meer »