Starter Hentrac helpt bedrijven af van duurzaamheidsstress

11:25 Tal van bedrijven moeten nog manueel data uitpluizen als ze willen nagaan hoe duurzaam hun bevoorradings- en productieketen eigenlijk is. De software van starter Hentrac helpt dat speurwerk te automat… 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG STRADE BIANCHE. Indrukwekkende Pogacar demarreert op 81 km (!) van de streep, Belgen laten zich zien in achtergrond

Vandaag staat met de Strade Bianche alweer een mooie klassieker op het programma. Tadej Pogacar trapt op de Toscaanse grindwegen z’n seizoen op gang en is meteen dé topfavoriet. De Sloveen lijkt de verwachtingen meteen in te lossen. Op 81 kilometer (!) van de streep ontbond hij al z’n duivels. Volg al het nieuws rond de Strade in onze liveblog!

Lees meer »

Eneco Clean Beach Cup 2024: samen opruimen voor een schone Noordzeekust

Op zondag 24 maart staat de 15de editie van de Eneco Clean Beach Cup gepland, een evenement dat een vaste waarde is geworden voor strandliefhebbers en milieubewuste families. Het is een dag waarop mensen samenkomen om het strand op te ruimen maar ook om te genieten van een dag vol activiteiten en entertainment.
The post Eneco Clean Beach Cup 2024:

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Britse legerleider: “Oekraïne nog maandenlang gedwongen tot verdedigen” – Kiev meldt Russische drone- en raketaanvallen

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

“Vrouwen zijn heel grote oorzaak geweest”: ex-topvoetballer Royston Drenthe vertelt aan Goedele Liekens dat zijn fortuin op is

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en

Lees meer »

Was ‘Kamp Waes’-finale te heftig? Tom Waes reageert voor het eerst na bloedstollend slot: “Zelfs ik zat op mijn tandvlees”

Kijkers van realityreeks ‘Kamp Waes’ wisten op voorhand dat broer en zus Borstlap in de slotaflevering uit de handen van terroristen zouden worden bevrijd, maar de urenlange psychische terreur die ze moesten ondergaan was zo intens dat de makers bij het begin waarschuwden voor de harde beelden. Niet meer dan terecht. Zelfs presentator Tom Waes was onder de indruk. “Natuurlijk

Lees meer »

Jeff Bezos weer rijkste van de wereld

Amazon-oprichter Jeff Bezos is volgens de miljardairsrangschikking van het financiële nieuwsagentschap Bloomberg weer de rijkste van de wereld. Hij haalt na drie jaar Tesla- en SpaceX-baas Elon Musk weer in.

Lees meer »